Δημήτρης Φιλίππου στο “AP”: “Πήραμε αυτό που δικαιωματικά αξίζαμε”

Από: Γιώργος Γεωργίου

H σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε τόσο γι’ αυτόν όσο και για την ομάδα του ήταν ονειρική!

Ο λόγος βέβαια για τον αρχηγό της Πέγειας 2014 Δημήτρη Φιλίππου, ο οποίος μοιράζετε μαζί μας πως βίωσε την δύσκολη αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε πριν μερικές ημέρες.

Διαβάστε όσα μας δήλωσε:

  • Είσαστε πια πρωταθλητές Γ’ Κατηγορίας. Θεωρείς ότι είναι δικαίωση για εσάς τους ποδοσφαιριστές το γεγονός αυτό;

“Ήταν μία δικαίωση για όλους μας αυτή η χρονιά. Καταφέραμε πάρα πολλά καθ’ όλη την διάρκεια της. Ανεβάσαμε την ομάδα για πρώτη φορά από την ίδρυση της στην Β’ Κατηγορία και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας. Πήραμε αυτό που δικαιωματικά αξίζαμε”.

  • Ποια είναι κατά την άποψη σου τα συστατικά της φετινής σας επιτυχίας;

“Παίκτες, προπονητές, διοίκηση και ακόμα και ο κόσμος της ομάδας είμαστε όλοι μαζί μία μεγάλη οικογένεια και καταφέραμε να φέρουμε εις πέρας τους στόχους μίας ολόκληρης χρονιάς με απόλυτη επιτυχία”.

  • Που θέλεις να αφιερώσεις την κατάκτηση του πρωταθλήματος;

“Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι αφιερωμένη από όλους μας στον Παναγιώτη Ευσταθίου που τόσο άδικα έφυγε από κοντά μας. Ήταν το πιο λίγο που μπορούσαμε να κάνουμε σαν ομάδα να του αφιερώσουμε το πρωτάθλημα”.

  • Αν σου έλεγα να ξεχωρίσεις ένα παιχνίδι στην φετινή σεζόν ποιο θα ήταν και γιατί;

“Όλα τα παιχνίδια ήταν πολύ ιδιαίτερα και πολύ δύσκολα ειδικά στη χρονιά που μας πέρασε, αλλά αν θα ξεχώριζα κάποιο ήταν αυτό κόντρα στο ΘΟΪ στη Λευκωσία, στο οποίο δυσκολευτήκαμε για τον λόγο ότι προηγήθηκε λίγες μέρες πριν αγώνας για τον θεσμό του Κυπέλλου στον οποίο είχαμε πολλά αγωνιστικά λεπτά στα πόδια μας και είχαμε να διαχειριστούμε την κούραση σε εκείνον τον αγώνα. Στο τέλος ευτυχώς πανηγυρίσαμε μία πολύ δύσκολη νίκη που συνδιάστηκε με την αύξηση της βαθμολιγικής μας διαφοράς από την δεύτερη ΜΕΑΠ. Ήταν ίσως το παιχνίδι που μας έφερε πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος”.

  • Σε ότι αφορά το ποδοσφαιρικό σου μέλλον. Που θα ήθελες να σε βρει η νέα σεζόν;

“Για την επόμενη σεζόν τον πρώτο λόγο έχει η ομάδα που αγωνίζομαι τα τελευταία τρία χρόνια. Γιατί όχι να συνεχίσω να αγωνίζομαι στην Πέγεια και στη νέα αγωνιστική περίοδο”.