Π. Δημοσθένους στο “ΑP”: “Να δούμε την ΕΝΑΔ στην Β’ Κατηγορία.. Η Πάφος FC είναι η ζωή μου”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Δηλώσεις στις ιστοσελίδα μας έκανε ο ΠΑΦΙΤΗΣ παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν Team Manager της ΕΝ.Α.Δ. Πόλεως Χρυσοχούς Πάμπος Δημοσθένους.

Διαβάστε όσα μας δήλωσε:

  • Η ΕΝ.Α.Δ εξασφάλισε την άνοδο στην Γ’ Κατηγορία. Σας αφήνει ευχαριστημένους η φετινή σεζόν ή θα θέλατε κάτι περισσότερο;

“Σίγουρα η φετινή χρονιά μας αφήνεις ευχαριστημένους καθώς πετύχαμε τον στόχο μας που ήταν η άνοδος και η δημιουργία ενός εξαιρετικού κλίματος μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας”.

  • -Τι να περιμένουμε από την ΕΝ.Α.Δ στα επόμενα χρόνια;

“Η ΕΝ.Α.Δ. τα επόμενα χρόνια θα είναι και πάλι υπολογίσιμη ομάδα με με κορμό πλέον από Κύπριους παίκτες και γιατί όχι να την δούμε και στην Β’ Κατηγορία. Έχουμε καλές εγκαταστάσεις, προπονητή 1ης κατηγορίας (Κ. Καϊάφα), κόσμο και γήπεδο”.

  • Χρόνια στο ποδόσφαιρο ως παίκτης, φέτος ωστόσο σε είδαμε στο πόστο του team manager της ΕΝΑΔ. Πως βίωσες την φετινή σεζόν από την θέση αυτή;

“Ναι σίγουρα είναι τελείως διαφορετικό αλλά δεν μπορώ μακριά από τα γήπεδα. Μου λείπει να αγωνιστώ ξανά και να νιώσω το συναίσθημα που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να σου προσφέρει αλλά σε όλα υπάρχει ένα τέλος. Τώρα γύρισα σελίδα και υπηρετώ την ΕΝ.Α.Δ. από το πόστο του Team Manager. Moυ αρέσει, είμαι κοντά στα γήπεδα και προσφέρω πλέον από αυτό το πόστο. Όπως είδα την φετινή χρονιά μπορώ να βοηθήσω τα μέγιστα από την θέση αυτή. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της ΕΝ.Α.Δ. που μου έδωσε την ευκαιρία να ξεκινήσω καινούρια καριέρα και ιδιαίτερα τον Ευαγόρα Ευριπίδου και τον Γιώργο Θεοδοσίου”.

  • Δεν θα μπορούσα να μην σε ρωτήσω για την αγαπημένη σου Πάφο FC. Θα τα καταφέρει πιστεύεις να πάρει ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο;

“Τώρα άγγιξες το ευαίσθητο μου σημείο. Για εμένα η ομάδα της Πάφος FC είναι η ζωή μου. Όλος ο κόσμος γνωρίζει τη σημαίνει για εμένα η Πάφος, καθώς το 95% της καριέρας μου την υπηρέτησα. Ήμουν πάντα εκεί δίπλα της, είτε ήμουν πληρωμένος είτε όχι, στην πρώτη κατηγορία ή την δεύτερη κατηγορία δεν με ενδιέφερε καν. Απλά ήμουν ευλογημένος που αγωνίστηκα με τον ήρωα μας και την πόλη μας. Ένιωσα χαρές και λύπες και η πιο μεγάλη τιμή ήταν που πήρα το περιβραχιόνιο του αρχηγού και την αγάπη του κόσμου. Ναι πιστεύω ότι θα πάρουμε το Ευρωπαϊκό εισιτήριο γιατί έχουμε την καλύτερη ομάδα και τον πιο εντυπωσιακό κοινό. Μια ζωή Πάφος FC. Τέλος θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στις ομάδες του Ακρίτα Χλώρακας και της Πέγειας για τις εξαιρετικές τους φετινές πορείες και την άνοδο τους. Ελπίζω στα επόμενα χρόνια να δούμε και άλλες ομάδες να ανεβαίνουν κατηγορίες”.