Ρονάλντο: Ανακοίνωσε τον θάνατο ενός από τα κυοφορούμενα δίδυμα της Τζορτζίνα

Από: Μαρίνα Σταύρου

Σοκ έχει προκαλέσει μια ανάρτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ανακοίνωσε μέσω Instagram το αγόρι από τα κυοφορούμενα δίδυμά του με την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ έχασε την ζωή του, αλλά το κορίτσι γεννήθηκε.

Ο ποδοσφαιριστής τής Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην ανάρτησή του ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό για την υποστήριξη που παρείχαν, ενώ ζητάει από όλους να σεβαστούν την ιδιωτικότητα που χρειάζεται η οικογένεια σε αυτή την κρίσιμη στιγμή.

Η ανακοίνωση του Κριστιάνο Ρονάλντο

«Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του μωρού μας. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει κάθε γονιός. Μόνο η γέννηση του κοριτσιού μας μας δίνει τη δύναμη να ζήσουμε αυτή την στιγμή με λίγη ελπίδα και ευτυχία.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για όλη τη φροντίδα και την υποστήριξη που μας παρείχαν. Είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ιδιωτικότητα σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή.

Αγόρι μας, είσαι ο άγγελός μας. Θα σε αγαπάμε για πάντα».

Η αναγγελία της εγκυμοσύνης

Τον Οκτώβριο του 2021, ο CR-7 είχε ανακοινώσει ότι περιμένουν δίδυμα και είχε ανεβάσει και σχετικό post.

Την εγκυμοσύνη ανακοίνωσαν, δημοσιεύοντας μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram, όπου φαίνονται ξαπλωμένοι στο κρεβάτι να κρατούν το υπερηχογράφημα των μωρών: «Με χαρά ανακοινώνουμε ότι περιμένουμε δίδυμα. Οι καρδιές μας είναι γεμάτες αγάπη – ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε».

Ο 36χρονος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ήδη πατέρας τεσσάρων παιδιών, τρία εκ των οποίων απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας. Πλέον, έχει και ένα κοριτσάκι από την Τζορτζίνα.