Μπόνους 1 εκατ. ευρώ στον Ρονάλντο μετά το χατ-τρικ

Από: Μαρίνα Σταύρου

Κατά περίπου ένα εκατ. ευρώ πλουσιότερος θα γίνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού σύμφωνα με την Daily Mirror μετά το χατ-τρικ ενεργοποιήθηκε η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του για το “φράγμα” των 20 γκολ με τη φανέλα των κόκκινων διαβόλων.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο πρωταγωνιστής στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νόριτς και εκείνος που “ξελάσπωσε” για μία ακόμα φορά τους κόκκινους διαβόλους, με το μπόνους που θα λάβει να είναι αρκετά υψηλό.

Στο 76ο λεπτό του αγώνα, ο Πορτογάλος σταρ σκόραρε για τρίτη φορά, σφραγίζοντας εκτός από τη νίκη της ομάδας του και το 60ο χατ-τρικ στην επαγγελματική καριέρα του (50ο σε συλλογικό επίπεδο).

Κάπως έτσι, ο 37χρονος έφτασε τα 21 γκολ τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του αγγλικού συλλόγου και θα δει τον τραπεζικό του λογαριασμό να αυξάνεται κατά περίπου 1.026.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει η Daily Mirror, μετά το χατ-τρικ ενεργοποιήθηκε η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του, σύμφωνα με την οποία ο Πορτογάλος θα λάβει 906.000 ευρώ, μόνο αν ξεπεράσει τα 20 τέρματα, γεγονός που συνέβη. Μάλιστα, για κάθε επιπλέον τέρμα (μετά τα 20) ο Ρονάλντο θα ανταμείβεται με έξτρα 120.000 ευρώ.

Πηγή: sport24.gr