Ανακοίνωση από την Αφροδίτη Γεροσκήπου

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με αφορμή την λήξη των υποχρεώσεων της στις διοργανώσεις της ΠΟΑΣΠ, η πρωταθλήτρια ομάδα της Αφροδίτης Γεροσκήπου μέσω ανακοίνωσης της κάνει ανασκόπηση της φετινής σεζόν.

Διαβάστε λεπτομέρειες στην ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ. ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ

Το φετινό ταξίδι έφτασε στο τέλος του όσον αφορά στις τοπικές διοργανώσεις της ΠΟΑΣΠ.
Ο στόχος της ομάδας μας που δεν ήταν άλλος από την κατάκτηση του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ έχει υλοποιηθεί.

Παίζοντας, κατά γενική ομολογία, το καλύτερο ποδόσφαιρο και έχοντας τις περισσότερες νίκες (18) και μόλις μια ήττα, την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα, η ομάδα μας τερμάτισε στην πρώτη θέση με 4 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη ομάδα.

Δυστυχώς, στον τελικό Κυπέλλου με αντίπαλο την Χρυσομηλιά δεν ήρθε η νίκη παρά την συγκλονιστική προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας, χάνοντας στην ρωσική ρουλέτα των πέναλτι την ευκαιρία για την κατάκτηση του νταμπλ.

Σε αυτό το σημείο βάζουμε μια άνω τελεία στην φετινή χρονιά, η οποία κλείνει θετικά για το Σωματείο μας, και προχωράμε στον επόμενο μας στόχο που είναι η καλύτερη δυνατή πορεία στο Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών για να γράψουμε ακόμα μια χρυσή σελίδα στην ιστορία μας.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας που υπέδειξαν χαρακτήρα και αποφασιστικότητα καθ’ όλη την χρονιά και με σκληρή δουλειά συνέβαλαν τα μέγιστα στην υλοποίηση των στόχων μας.

Συγχαρητήρια στο προπονητικό τιμ για την εξαιρετική δουλειά, τον ζήλο που υπέδειξαν και την απίστευτη αφοσίωση στο έργο του.

Κλείνοντας θέλουμε να συγχαρούμε την Χρυσομηλιά για την κατάκτηση του κυπέλλου, τον Ποσειδώνα Γιόλου για την πρωτιά του πρωταθλήματος standard, και να ευχηθούμε καλή εκπροσώπηση από τα σωματεία μας στα Παγκυπρια Πρωταθλήματα.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ – ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ – ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2021-2022

Με εκτίμηση,
Διοικητικό Συμβούλιο Αφροδίτης Γεροσκήπου.