Δεν τα κατάφερε ο Διόνυσος στο Κύπελλο Γυναικών- Έχασε 0-3 από τον Ροτσιδη

Από: Μαρίνα Σταύρου

Την ήττα με 0-3 σετ δέχθηκε σήμερα ο Διόνυσος Έμπας στο κλειστό του Γυμνασίου Αγίου Χαραλάμπους από τον Ροτσιδη Μαμμαρι για το κύπελλο Β’ κατηγορίας γυναικών ΟΠΑΠ.

Η ομάδα του Μάμμαρι μπήκε δυναμικά από το πρώτο σετ και προηγήθηκε με 1-11 των γηπεδούχων οι οποίες σταδιακά ανέκαμψαν χωρίς ωστόσο να προλάβουν να γυρίσουν το σετ στο οποίο έχασαν με 21-25.

Το δεύτερο σετ το ματς ήταν πιο ισορροπημένο όμως οι φιλοξενούμενες στα τελευταία στάδια παρουσιάστηκαν πιο “δεμένες” σε επίθεση και άμυνα καταφερνοντας να γράψουν το 0-2 σετ με επί μέρους σκορ 20-25.

Στο 3ο σετ ο Διόνυσος μπήκε πιο δυνατά παίρνοντας προβάδισμα με 8-4 και 5-9.

Οι “μπλε” του Μάμμαρι αντέδρασαν και με μια παρατεταμένη αντεπίθεση αλλά και εκμεταλλεύομενες τα λάθη των γηπεδούχων έφεραν το παιχνίδι στα ίσα λιγο μετά τα μισά του σετ με 14-14.

Το σκορ πήγαινε πόντο πόντο μέχρι το 19-19 όπου ο Ροτσιδης με μια καλή επίθεση, ένα λάθος του Διονύσου και ένα μπλοκ προηγήθηκε με 22-19.

Η συνέχεια άνηκε στον Ροτσιδη ο οποίος με αιχμή του δόρατος το μπλοκ του ολοκλήρωσε το παιχνίδι κερδίζοντας το 3ο και τελευταίο σετ που ήταν και το πιο αμφίρροπο με 20- 25.

Ο Ροτσίδης περνάει στην επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης Αχιλλέας- Παφιακός.