Αγροτικό: “Χτυπήθηκε” από κορωνοϊό η Αφροδίτη Γεροσκήπου

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με ανακοίνωση του το σωματείο της Αφροδίτης Γεροσκήπου ενημερώνει ότι ποδοσφαιριστές έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό.

Παρ’ όλα αυτά η ομάδα του Κώστα Σωκράτους θα αγωνιστεί κανονικά στον Κυριακάτικο (10/4) τελικό Κυπέλλου που είναι απέναντι στην ομάδα της Χρυσομηλιάς.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Αφροδίτης:

Μετά τη συνάντηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου με τον Πρόεδρο και τον Προπονητή μας αποφασίστηκε όπως την Κυριακή αγωνιστούμε κανονικά στον Τελικό Κυπέλλου.

Η ομάδα μας ταλεπωρείται από κρούσματα κορονοϊού (5 στο σύνολο), γεγονός όμως που δεν το θεωρούμε δικαιολογία για να αναβάλουμε το παιχνίδι του Τελικού Κυπέλλου.

Όπως μας διαβεβαίωσε ο Προπονητής μας Κώστας Σωκράτους οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν το ρόστερ της ομάδας είναι όλοι ισάξιοι, δουλεύουν σκληρά καθημερινά στις προπονήσεις και δεν θα ήταν σωστό για τον ίδιο να ψάξει την εύκολη λύση της αναβολής του αγώνα.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος μας ενημέρωσε ότι από τη στιγμή που οι στόχοι της ομάδας για φέτος υλοποιήθηκαν σε μεγάλο βαθμό με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, είναι και δική του απαίτηση όπως αγωνιστούμε την Κυριακή κανονικά ούτως ώστε να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της ομάδας και να προσηλωθούμε στον επόμενο μας στόχο που είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος Πρωταθλητριών της ΣΤΟΚ.