Σηκώνουν την κούπα του πρωταθλητή απόψε οι Γυναίκες του Άρη Πολεμίου!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Πανέτοιμες να ανακηρυχθούν και επίσημα πρωταθλήτριες της Β’ κατηγορίας Βόλεϊ Γυναικών είναι οι Γυναίκες του Άρη Πολεμίου!

Συγκεκριμένα η ομάδα του Γιώργου Χαραλάμπους θα υποδεχθεί το βράδυ της Πέμπτης (20:00) την ομάδα της Αναγέννησης Δερύνειας στο κλειστό του Γυμνασίου-Λυκείου Πολεμίου για τα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής.

Μετά τον αγώνα θα πραγματοποιηθεί η στέψη της πρωταθλήτριας ομάδας του Άρη Πολεμίου από τον πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Δρ. Μιχάλη Κρασσά.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση του Άρη Πολεμίου:

Τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος με την ομάδα μας να υποδέχεται την Πέμπτη και ωρα 20:00 την Αναγέννηση Δερυνειας στην αίθουσα του Γυμνασίου-Λυκείου Πολεμίου.

Καλούμε τον κόσμο μας να δώσει μαζικά το παρόν στο γήπεδο για να χειροκροτήσουν τα κορίτσια μας που κατάφεραν να κατακτήσουν το Πρωτάθλημα χωρις να δεχτούν ήττα και να πανηγυρίσουμε την άνοδο μας στην Α’ Κατηγορία!

Στο τέλος του αγώνα θα γινει η ανακήρυξη της Πρωταθλήτριας ομαδας μας και η στέψη απο τον Πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαιρας Δρ. Κρασσα Μιχάλη.

Τα κορίτσια, ο Πρόεδρος και το Συμβούλιο της ομάδας μας θα σας περιμένουν!

Στην είσοδο θα υπάρχει λαχνός εισφοράς 10 ευρώ με δώρο διαμονή μίας εβδομάδας στο ξενοδοχείο Εξαρχειον στην Αθήνα μαζι με αεροπορικα εισητηρια για 2 άτομα για οικονομική ενίσχυση της ομαδας μας.
Ευχαριστίες στους κύριους Γιώργο Ηλιαδη (Ξενοδοχειο Εξαρχειον) και Λίνο Τσοκκα (Tsokkas Travel) για την προσφορά των πιο πάνω δώρων.

Ο αγώνας θα μεταδίδεται ζωντανά από την σελίδα μας!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!! 💪🏐