Αγροτικό: Λεπτομέρειες για τον τελικό του Κυπέλλου!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΟΑΣΠ δίνει σημαντικές πληροφορίες που αφορούν τον τελικό Κυπέλλου που είναι ορισμένος να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή.

Διαβάστε λεπτομέρειες στην ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. της ΠΟΑΣΠ ανακοινώνει ότι ο Τελικός Κυπέλλου της Ομοσπονδίας θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 10 Απριλίου 2022 στο Κοινοτικό Γήπεδο <Νίκος Νικολάου> Κουκλιών και θα αρχίσει στις 4.00μμ.

Το τίτλο της κυπελλούχου ομάδας θα διεκδικήσουν οι ομάδες Αφροδίτη Γεροσκήπου και Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας. Μετά από κλήρωση η οποία έγινε στη παρουσία των εκπροσώπων των δύο σωματείων τυπικά γηπεδούχος θα είναι η Αφροδίτη Γεροσκήπου.

Η είσοδος των φιλάθλων στη κερκίδα θα γίνεται με την επίδειξη του εισιτηρίου το οποίο μπορούν να προμηθευθούν από το εκδοτήριο του γηπέδου. Η τιμή του εισιτήριου είναι πέντε (5) Ευρώ. Για την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο θα τηρηθούν τα όσα προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Θα υπάρξει διαχωρισμός των φιλάθλων στη κερκίδα. Οι φίλαθλοι του σωματείου Αφροδίτη θα καταλάβουν το βόρειο μέρος της κερκίδας και οι φίλαθλοι του σωματείου Χρυσομηλιά το νότιο μέρος. Στο κεντρικό μέρος θα υπάρχει διαθέσιμος χώρος για τους  επισήμους και τους υπόλοιπους φιλάθλους.

Η διαιτητές και ο παρατηρητής του αγώνα θα ανακοινωθούν τη Παρασκευή 8 Απριλίου 2022 και οι υπηρεσίες τους θα προσφερθούν αφιλοκερδώς.

Η Ομοσπονδία καλεί όλο το φίλαθλο κοινό και ιδιαίτερα τους φίλους του αγροτικού ποδοσφαίρου της Πάφου  όπως παραστούν και τιμήσούν με τη παρουσία τους τόσο την Ομοσπονδία όσο και τις δύο ομάδες οι οποίες θα αγωνιστούν στο τελικό για τη διεκδίκηση του τροπαίου.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους όπως μέσα σε πλαίσια αθλητοπρέπειας υποστηρίξουν την ομάδα τους όπως αρμόζει σε ένα τελικό κυπέλλου ο οποίος είναι η γιορτή του ποδοσφαίρου της Ομοσπονδίας μας.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις δύο ομάδες και σε όλους τους συμμετέχοντες.