Πέγεια: Πρωτάθλημα αφιερωμένο στον Γιώτη Ευσταθίου!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Στον αδικοχαμένο Παναγιώτη Ευσταθίου αφιέρωσαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας άπαντες στο σωματείο της Πέγειας 2014.

Διαβάστε την ανάρτηση του προέδρου της ομάδας Χάρη Αρκαδίου στα “social media”:

Πρίν 3 χρόνια όταν αναλάβαμε σαν νέο Διοικητικό Συμβούλιο είχαμε θέσει ένα πλάνο τριετίας.
Ένα πλάνο που είχαμε σαν στόχο στο τρίτο έτος να ανεβάζαμε την ομάδα μας στη Β’ κατηγορία.
Τώρα πλέον στο τρίτο έτος θητείας μας αυτό το πλάνο είναι πραγματικότητα και μάλιστα με πρωτάθλημα.
Συνεχίζοντας το εξαιρετικό έργο των προκατόχων μας προέδρων κ. Τάκη Καραγιαννιδη(2014-2016)και κ. Σταύρου Παντελίδη (2016-2018) καταφέραμε μετά από 8 χρόνια και από τότε που ιδρύθηκε η ομάδα (2014) να ανέβουμε στη Β’ κατηγορία και να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα νιώθοντας μεγάλη χαρά, συγκίνηση, περηφάνια και ικανοποίηση.
Σαν Πρόεδρος και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους αυτούς που είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν, όλο τον κόσμο, όλους τους φιλάθλους, τους κύριους χορηγούς μας τις Υπεραγορές Φίλιππος, το εστιατόριο Seriani και το εστιατόριο Andria, όλους τους υπόλοιπους χορηγούς μας είτε μικρούς είτε μεγάλους, τον Μέγα αφανή ήρωα και φίλο μας (αυτός ξέρει ποιός είναι) που είναι πάντα δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε, όλους τους φορείς της Πέγειας, αλλά πάνω απ’ όλα τον Δήμο Πέγειας, τον Δήμαρχο κ.Μαρίνο Λάμπρου και όλοτο Δημοτικό Συμβούλιο που είναι δίπλα μας σε κάθε στιγμή παραχωρώντας μας τις εξαιρετικές γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δήμου και βοηθώντας και τις ακαδημίες μας οικονομικά. Θερμές ευχαριστίες και στην εταιρεία Mad 4 Ad advertising που είναι δίπλα μας πάντα σε ότι χρειαστούμε.
Τα πιο θερμά συγχαρητήρια τα αξίζουν οι πρωτοστάτες της επιτυχίας οι Ποδοσφαιριστές μας και οι Προπονητές μας που δουλεύουν σκληρά καθημερινά για να επιτύχουν τους στόχους της ομάδας. Ο μαέστρος της επιτυχίας ο προπονητής μας Αλέξης Γαρπόζης με την προπονητική του ομάδα και το προσωπικό (Κώστα Κοκκονή, Χρήστο Βαλαντή, Μαρίνο Πανάρη, Κούλλη Ιγνάτιου, Κωνσταντίνο Κονιώτη, Jack, Dr Γιώργο Θρασυβουλίδη) έχει καταφέρει να χτίσει μια ομάδα πρότυπο και να παρουσιάζει στο γήπεδο εξαιρετικό ποδόσφαιρο κατακτώντας έτσι το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Β’ κατηγορία.
Οι ποδοσφαιριστές ακολουθούν πίστα τις οδηγίες του και όλοι μαζί παρουσιάζουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο στους αγώνες και σπάνε όλα τα ρεκόρ με αποτέλεσμα να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και την άνοδο. Σας ευχαριστούμε όλους θερμά. Είστε όλοι εξαιρετικοί και υπέροχοι.
Θα ήταν παράληψη μας να μην ευχαριστήσουμε και το εξαιρετικό έργο που έχει επιτελέσει για 2 χρόνια ο πρώην προπονητής της ομάδας μας κ.Γιάννης Χριστοδούλου ο οποίος με τον Κώστα Κοκκονή, Άνδρο Παπαϊωάννου και τον Νίκο Σάββα κατάφεραν να ανεβάσουν την ομάδα από την επίλεκτη κατηγορία της Στοκ(4η) στην 3η κατηγορία και από την 2η χρονιά κυνήγησαν την άνοδο και την έχασαν για ένα βαθμό.
Να ευχαριστήσουμε και όλους τους πρώην ποδοσφαιριστές που ήταν στην ομάδα μας και συνείσφεραν και αυτοί στα μέγιστα για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στα παιδιά του γηπέδου και υπαλλήλους του Δήμου Πέγειας Αγάπιο Αγαπίου, Φίλιππο Μαραγκό και Αχιλλέα Ηρακλέους που φροντίζουν και δίνουν τα πάντα καθημερινά για να έχουμε γήπεδα στολίδια. Να ευχαριστήσουμε και όλους τους προπονητές της Ακαδημίας(Στέλιο Νικολάου, Άνθιμο Γεωργίου και Γιώργο Αγαθαγγέλου) που και αυτοί δίνουν τα πάντα για να ετοιμάσουν νέα ταλέντα για το μέλλον όπως επίσης και τον αφιλοκερδώς φωτογράφο της ομάδας Chris McRae. Είσαστε μέρος της επιτυχίας αυτής και εσείς όλοι και σας ευχαριστούμε θερμά.
Σαν Πρόεδρος θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους έμπιστους συνεργάτες μου, όλα τα μέλη και πάνω απ’ όλα φίλους μου που είναι στο Διοικητικό Συμβούλιο και που ήταν δίπλα μου συνεχώς, τρέχοντας όλοι μας ασταμάτητα 3 χρόνια τώρα μέρα και νύχτα για να καταφέρουμε να επιτύχουμε τους στόχους μας. Παύλο Νεοφύτου, Κυριάκο Κόνικκε, Σάββα Παναγιώτου, Λάμπρο Θεοδοσίου, Μαρίνο Πανάρη, Σπύρο Σπύρου, Έλπη Νικολαΐδη, Λάμπρο Χριστοδούλου, Στέλιο Μιλτιάδους, Κώστα Κοκκονή, Ευτύχιε Χριστοδούλου, Γιώτη Γαβριήλ, Νικόλα Μανώλη, Πάρη Μανώλη, Νικόλα Χριστοφόρου, Γιώργο Χρυσοστόμου, Νικόλα Χατζηπαναγή, Νίκο Σολωμού, Ανδρέα Χριστοδούλου, Άντυ Μίτα, Δημήτρη Καραγιαννίδη, Οδυσσέα Δημοσθένους, Κώστα Φτωχέ, Μάριε Κωνσταντίνου Μωυσέως, σας ευχαριστώ όλους θερμά απο τα βάθη της καρδιάς μου που ήσασταν δίπλα μου και όλοι μαζί σαν οικογένεια καταφέραμε τους στόχους της ομάδας.
Τέλος το πιο σημαντικό είναι ότι θέλουμε να αφιερώσουμε αυτό το πρωτάθλημα στον αδικοχαμένο πρώην ποδοσφαιριστή μας και χωριανό μας Παναγιώτη Ευσταθίου. Παναγιώτη είσαι για πάντα στις καρδιές μας και αυτό το πρωτάθλημα σου ανήκει.
Όλοι μαζί μια ομάδα, μια γροθιά, μια οικογένεια προχωράμε μπροστά πάντα για το καλύτερο. Σας ευχαριστούμε ξανά και σας αγαπάμε όλους!