Νικήτρια στο ΠΑΦΙΤΙΚΟ ντέρμπι η ΕΝΑΔ Πόλεως Χρυσοχούς! (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Για την τελευταία αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ, η ΕΝ.Α.Δ. Πόλεως Χρυσοχούς κέρδισε στο ΠΑΦΙΤΙΚΟ ντέρμπι στην έδρα της τον Φοίνικα Αγίας Μαρίνας με 2-1 και έκλεισε θετικά τις φετινές τις υποχρεώσεις!

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησαν κάποιες καλές φάσεις για να σκοράρουν όμως δεν τα κατάφεραν. Από την άλλη η ομάδα του Στέλιου Σοφοκλέους περιορίστηκε στα αμυντικά της καθήκονται. Σκορ ημιχρόνο το “άγονο” 0-0.

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης η ΕΝ.Α.Δ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. O Jamie Deonel με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 1-0.

Η απάντηση του Φοίνικα ήρθε μερικά λεπτά αργότερα. Με το σουτ του Ηλία Χρυσάνθους οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1.

Ακολούθησε ένα δυνατό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες όμως τίποτα να αλλάζει στο σκορ μέχρι τα τελευταία στάδια του αγώνα.

Στις καθυστερήσεις του ματς η ΕΝ.Α.Δ. κατάφερε να σκοράρει και να πάρει τη νίκη με 2-1. Σκόρερ χρίστηκε ο Αντρέας Αναστασίου, ο οποίος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ της ομάδας του.

Με το σημερινό τρίποντο η ΕΝ.Α.Δ ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στην 2η θέση της βαθμολογίας με 51 βαθμούς συγκομιδή. Από την άλλη ο Φοίνικας τερματίζει στην 6η θέση με 37 βαθμούς.

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα: