Στα γαλάζια της Πάφου ο Πιέρος Σωτηρίου!!!

Από: Μαρίνα Σταύρου

Τη φανέλα της Πάφος FC ενδέχεται να φοράει από την νέα αγωνιστική χρονιά ο Κύπριος διεθνής ποδοσφαιριστής Πιέρος Σωτηρίου.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ ο οποίος αυτές τις μέρες βρέθηκε στην Κύπρο για τον αγώνα της Εθνικής μας με την Εσθονία είχε επαφές με διοικητικούς παράγοντες της Πάφου μιας και η ομάδα μας θέλει να αυξήσει το κυπριακό στοιχείο με την νέα χρονιά 2022-2023.

Ο ποδοσφαιριστής της Λουντογκόρετς Βουλγαρίας εδώ και καιρό κάνει σκέψεις για επιστροφή στην πατρίδα μας μετά το πέρασμά του από την Κοπεγχάγη και τώρα την Βουλγαρία κάτι που θα έβρισκε σύμφωνη βεβαίως και τη σύζυγό του Μαρία Κορτζιά.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο η Πάφος να εξασφαλίσει τελικά την υπογραφή του Πιέρου το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχει αρκετούς ανταγωνιστές με πρώτο τον ΑΠΟΕΛ αλλά στο παιχνίδι δεν αποκλείεται να μπουν και άλλοι μνηστήρες μιας και ο Κύπριος φορ αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για την κορυφή της επίθεσης.

Μέσα σε όλα αυτά στο κάδρο των διεκδικητών μπαίνει και η Πάφος η οποία αν θελήσει να διεκδικήσει τον Σωτηρίου είναι μια από τις ομάδες που έχουν την οικονομική δυνατότητα να το πράξουν.

*Ελπίζουμε να απολαύσατε το πρωταπριλιάτικο θέμα του Athlitika Press. Το κείμενο είναι προϊόν μυθοπλασίας αν και δεν αποκλείεται στο μέλλον να επιβεβαιωθούμε! Πάντως στον Πιέρο πάνε πολύ τα γαλάζια όπως μπορείτε να δείτε από την φωτογραφία που ακολουθεί και την οποία επεξεργαστήκαμε στο Photoshop!