Το απόλυτο αφεντικό ο Άρης- Στο ρελαντί και την Ομόνοια με 3-0 σετ

Από: Μαρίνα Σταύρου

Δίχως να συναντήσει ουσιαστικά καμία δυσκολία ο Άρης Πολεμίου επικράτησε απόψε της Ομόνοιας Λευκωσίας στο προτελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος γυναικών ΟΠΑΠ Β΄κατηγορίας με 3-0 σετ.

Η ομάδα του Πολεμιού θέλοντας να τερματίσει το πρωτάθλημα αήττητη και παραχωρώντας όσο λιγότερα σετ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Ομόνοια που έχασε το πρώτο σετ με σκορ 25-12.

Στο δεύτερο σετ οι φιλοξενούμενες μπήκαν πιο δυνατά και προηγήθηκαν στα μισά περίπου του σετ όμως η ομάδα του Γιώργου Χαραλάμπους σοβάρεψε άμεσα και πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ο προπονητής του Άρη αν και το ματς δεν είχε μεγάλη διαφορά στο σκορ πέρασε στο παιχνίδι αρκετές αναπληρωματικές παίκτριες οι οποίες τα πήγαν εξαιρετικά και το σετ οδηγήθηκε στο 25-22 και στο 2-0.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ οι “πράσινες” που αγωνίστηκαν για προτελευταία φορά φέτος μπροστά στο κοινό τους παρουσιάστηκαν ουσιαστικές και πήραν το ζητούμενο έστω και αν η Ομόνοια της δυσκόλεψε αρκετά φέρνοντας το σετ στα όριά του και μέχρι το 23-23, 24-24 και 25-25. Τελικά με λίγη προσπάθεια παραπάνω το σετ ολοκληρώθηκε στο 27-25 και το ματς στο 3-0.

Τελευταία αγωνιστική ο ήδη πρωταθλητής Άρης αγωνίζεται και πάλι στο Πολέμι με την Αναγέννηση Δερύνειας σε ένα καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα παιχνίδι με στόχο όμως να κλείσει το πρωτάθλημα με 20 στις 20 νίκες.