Υποδέχεται την Ισλανδία σήμερα (29/3) η Εθνική μας των Ελπίδων!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Μετά τη Λευκορωσία, νέες υποχρεώσεις για την Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων με αντίπαλο την Ισλανδία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-21.

Ο σημερινός αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο Εθνικός Άχνας με ελεύθερη είσοδο και θα αρχίσει στις 16:00 με απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από τη Cablenet.

Θα είναι ο έβδομος αγώνας της Εθνικής μας στη διοργάνωση που διανύουμε και ο δεύτερος συνεχόμενος μετά τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τη Λευκορωσία όπου γνωρίσαμε την ήττα με 1-0.

Οι διεθνείς μας θα κυνηγήσουν νικηφόρο αποτέλεσμα που θα δημιουργήσει καλύτερες προϋποθέσεις ενόψει της τελικής ευθείας για βαθμολογική άνοδο στον 4ο όμιλο.

Από αγωνιστικής πλευράς πέραν του Ραφαήλ Μάμα που αποβλήθηκε στον αγώνα με τη Λευκορωσία οι υπόλοιποι βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Γιάννος Οκκάς σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα, σύμφωνα με τις ενδείξεις θα πραγματοποιήσει κάποιες αλλαγές στο αρχικό πλάνο δράσης.

Η Ισλανδία προέρχεται από το ισόπαλο εκτός έδρας 1-1 με την Πορτογαλία, αποτέλεσμα που κατέγραψε τις πρώτες απώλειες για τους Πορτογάλους που παράλληλα έχασαν την πρωτιά από την Ελλάδα.

Σήμερα εκτός από τον αγώνα της Εθνικής μας με την Ισλανδία, για τον 4ο όμιλο θα διεξαχθεί το ντέρμπι κορυφής Ελλάδα – Πορτογαλία.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ελλάδα715-117
2. Πορτογαλία621-116
3. Λευκορωσία712-79
4. Ισλανδία67-58
5. Κύπρος612-87
6. Λιχτενστάιν80-450