Άρης Πολεμίου: Πρωτάθλημα μέσα στο Αυγόρου – Πρώτη κατηγορία ξανά μετά από 6 χρόνια

Από: Μαρίνα Σταύρου

Την νίκη με σκορ 0-3 σετ πέτυχε ο Άρης Πολεμίου μέσα στην έδρα του ΘΟΙ Αυγούρου εξασφαλίζοντας ουσιαστικά και το πρωτάθλημα γυναικών δεύτερης κατηγορίας και φυσικά την άνοδό του στην μεγάλη κατηγορία.

Τα σετ για τις νικήτριες ήταν 18-25, 15-25 και 19-25.

Η ομάδα του Πολεμιού με την νίκη της αυτή εφτασε στους δώδεκα βαθμούς στη Β φάση του πρωταθλήματος και ουσιαστικά ακόμη και με δυο ήττες στους αναπομείναντες αγώνες δεν μπορεί να χάσει την πρώτη θέση αφού έχει πλεονέκτημα και στα σετ και στους νίκες με αντίπαλο το ΘΟΙ.

Η ομάδα του Γιώργου Χαραλάμπους δεν έχασε ούτε ένα παιχνίδι φέτος και όπως όλα δείχνουν θα τελειώσει το πρωτάθλημα αήττητη αφού στα εναπομείναντα δυο ματς με Αναγέννηση και Ομόνοια στο Πολέμι αναμένεται να πετύχει ότι και στην έδρα τον δυο ομάδων δηλαδή να πάρει το ροζ φύλλο αγώνος.

Οι πετοσφαιρίστριες του Άρη σήμερα εκτός από τον εαυτό τους και τη φανέλα του σωματείου έπαιξαν και για τον πρόεδρο του Άρη, Λευτέρη Λαζάρου ο οποίος διαγνώστηκε σήμερα θετικός με κορωνοϊό και δεν μπόρεσε να βρίσκεται δίπλα τους στο σπουδαίο “διπλό” μέσα στο Αυγόρου.

Ο Άρης επιστρέφει στην πρώτη κατηγορία μετά από 6 χρόνια αφού τελευταία φορά που αγωνίστηκε στα μεγάλα σαλόνια ήταν το 2015-2016.