Ο Άτλαντας μαζί με τους κορυφαίους σε τουρνουά στο εξωτερικό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Στην Πάτρα και συγκεκριμένα στις αθλητικές εγκαστάσεις του Προμηθέα βρίσκονται οι αθλητές Κ14 του Άτλαντα μαζί με τους προπονητές τους το τριήμερο που διανύουμε προκειμένου να λάβουν μέρος σε φιλικές αναμετρήσεις στο τουρνουά ANGT (Adidas Next Generation Tournament) αλλά και να παρακολουθήσουν τουρνουά νέων (Κ18) της Ευρωλίγκας.

Στην Πάτρα τα παιδιά του Άτλαντα θα λάβουν μέρος επίσης σε τουρνουά 3on3 το οποίο διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία στα ανοιχτά του γηπέδου Τοφαλος, έδρα του Προμηθέα Πατρών.

Την ίδια στιγμή οι καλαθοσφαιριστές του Άτλαντα είχαν την χαρά να αντιμετωπίσουν σε φιλικούς αγώνες τον Ηρακλή, τον Απόλλωνα Πατρών και την Ακαδημία Eurohoops του Θοδωρή Παπαλουκά. Οι μικροί μπασκετμπολίστες παρακολούθησαν την ίδια στιγμή ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις Κ18 με τη συμμετοχή ομάδων υψηλού επιπέδου και πλούσια ιστορία όπως ο Ολυμπιακός, η Μπαρτσελόνα και η Μακάμπι Τελ Αβιβ κερδίζοντας φυσικά πλούσιες εμπειρίες.

Το συγκεκριμένο καμπ συγκεντρώνει κάθε χρόνο μεγάλο ενδιαφέρον από πολλές ακαδημίες και σε αυτό μετέχουν περίπου 800 παιδιά. Φέτος οι ομάδες που έλαβαν μέρος πλησίασαν τις 40, συγκεκριμένα ήταν 38.