Παρασκευή και Κυριακή τα φιλικά της Εθνικής Νέων με Μάλτα

Από: Γιώργος Γεωργίου

Σε ρυθμούς προπονήσεων μπήκε από τη Δευτέρα και η Εθνική μας ομάδα Νέων Κ-19 ενόψει των φιλικών υποχρεώσεων που την αναμένουν στην Κύπρο με αντίπαλο τη Μάλτα.

Η Εθνική μας θα δώσει τα πρώτα της φιλικά παιχνίδια στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει των υποχρεώσεων που μας περιμένουν στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2022 – 2023.

Οι αγώνες με τη Μάλτα θα γίνουν την Παρασκευή 25 Μαρτίου και την Κυριακή 27 Μαρτίου, στο Δημοτικό Στάδιο «Τάσος Μάρκου» και ώρα 15:00.

Οι επίσημες υποχρεώσεις της Εθνικής μας είναι προγραμματισμένες για τον ερχόμενο Νοέμβριο στη Σουηδία.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Σάσα Γιοβάνοβιτς θεωρεί σημαντικό το γεγονός ότι η προσπάθεια για συγκρότηση της νέας Εθνικής αρχίζει νωρίς με διεθνείς φιλικούς αγώνες και τονίζει χαρακτηριστικά:

«Θα έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας για να προετοιμαστούμε καλύτερα και να είμαστε περισσότερο απαιτητικοί. Τα φιλικά με τη Μάλτα θα μας δώσουν τα πρώτα δείγματα, θα δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά και σίγουρα θα γνωρίζουμε καλύτερα πως προχωρούμε σε αυτή τη νέα προσπάθεια.

Η πόρτα της Εθνικής μας θα είναι ανοικτή, μέσα από την παρακολούθηση των αγώνων ανά πάσα στιγμή ο κατάλογος με τις επιλογές ποδοσφαιριστών μπορεί να μεγαλώσει».

Η προετοιμασία συνεχίζεται στο Κοινοτικό Στάδιο Πυργών και την Τετάρτη θα ανακοινωθεί η τελική σύνθεση της αποστολής για τους αγώνες με τη Μάλτα.