Ηττήθηκε και έχασε το τρένο της ανόδου η Γεροσκήπου FC (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Για τα πλαίσια του εξ αναβολής παιχνιδιού της 20ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ, η Γεροσκήπου FC ηττήθηκε με σκορ 2-1 μέσα στην έδρα της από την ομάδα του Κόρνου FC. Στην 6η θέση παραμένει η ομάδα του Δημήτρη Ιωάννου με 36 βαθμούς, η οποία έχασε κάθε ελπίδα που είχε για άνοδο στην Γ’ Κατηγορία.

To πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με την ομάδα του Κόρνου να ξεκινάει καλύτερα τον αγώνα και τους γηπεδούχους όσο περνούσε ο χρόνος να γίνονται πιο ανταγωνιστικοί. Με το “άγονο” 0-0 μπήκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Το γεγονός αυτό ήχησε σαν “καμπανάκι” στα αυτιά των ποδοσφαιριστών της Γεροσκήπου, καθώς απ’ εκείνο το σημείο και έπειτα ανέβασαν στροφές πιέζοντας ασφυχτικά για την ισοφάριση.

Η απάντηση από τους “κυανέρυθρους” ήρθε τελικά με τον Δήμο Μουζούρη να χρίζεται σκόρερ. Ο πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα σημειώνοντας το 1-1.

Στα αμέσως επόμενα λεπτά μετά την ισοφάριση, η Γεροσκήπου απώλεσε κραυγαλέες ευκαιρίες για να ανατρέψει το σκορ και δυστυχώς η μπάλα την τιμώρησε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, όταν η ομάδα του Κόρνου με μία αντεπίθεση κατάφερε να πετύχει δεύτερο γκολ και να φύγει από την Πάφο με τους τρεις βαθμούς.