Επιτυχές το 3on3 του Round Table Cyprus που έγινε στην Πάφο (pics)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Το Round Table 7 Πάφου φιλοξένησε με επιτυχία το τουρνουά καλαθόσφαιρας 3on3 του Round Table Cyprus

To Σαββατοκύριακο 19-20 Μαρτίου το Round Table 7 Πάφου φιλοξένησε στην Πάφο και το γήπεδο «Άκης Κλεάνθους» τις 10 ομάδες καλαθόσφαιρας 3on3 που αποτελούνταν από μέλη των παραρτημάτων του Round Table Cyprus. Το τουρνουά διοργανώθηκε στα πλαίσια της Διεθνούς Ημέρας Round Table που εορτάζεται κάθε 14 Μαρτίου.

Οι 10 ομάδες κονταροχτυπήθηκαν σε δύο ομίλους των 5 ομάδων, όπου οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου προκρίθηκαν στο Final 4 της επόμενης μέρας. Αμφίρροποί αγώνες, ευτράπελα, γέλια, μπύρες και οικογένειες στην κερκίδα συνέθεσαν το σκηνικό της πρώτης μέρας. Στο Final 4 της επόμενης μέρας προκρίθηκαν 3 ομάδες αποτελούμενες από μέλη του Round Table 7 Πάφου και μια ομάδα από το Round Table 6 Λεμεσού. Τόσο οι ημιτελικοί όσο και ο τελικός κρίθηκαν στην παράταση, δίνοντας επιπρόσθετο σασπένς στην όλη διοργάνωση. Στον τελικό αγωνίστηκαν δύο ομάδες του Round Table 7 Πάφου και έτσι για φέτος τα τρόπαια…έμειναν στην Πάφο!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο επίτιμο μέλος του Round Table 7, Μιχάλη Μιχαηλίδη που συντόνισε την όλη διοργάνωση, στους εθελοντές της γραμματείας και τους διαιτητές που προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους και φυσικά σε όσους παρευρέθηκαν. Ήδη ανανεώσαμε το ραντεβού μας του χρόνου στη Λεμεσό!!