Ματσάρα στο “Στέλιος Κυριακίδης” και μοιρασιά (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ισόπαλη εξήλθε η Πάφος FC με σκορ 2-2 απέναντι στην Ανόρθωση Αμμοχώστου για τα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος Cyta. Στην 6η θέση της βαθμολογίας παραμένει η ομάδα του Ντάρκο Μίλανιτς.

Καλύτερα μπήκαν στον αγώνα οι γηπεδούχοι, οι οποίοι από την αρχή έβγαλαν πάθος και θέληση για τη νίκη.

Η ΠΑΦΙΤΙΚΗ ομάδα ευτύχησε νωρίς να ανοίξει το σκορ με τον Ντάγκλας Αουρέλιο να νικάει τον Λόρια με δυνατό αριστερό σουτ μόλις στο 7ο λεπτό.

Απ’ εκεί και έπειτα η Ανόρθωση ανέβασε στροφές, όμως δεν κατάφερε να βρει λύσεις επιθετικά μπροστά στην καλά οργανωμένη άμυνα της Πάφου.

Η ομάδα του Ντάρκο Μίλανιτς στο πρώτο μέρος θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ όμως η επιπολαιότητα και η αστοχία δεν της το επέτρεψαν με αποτέλεσμα το πρώτο μέρος να ολοκληρωθεί με το υπέρ της 1-0.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 48 λεπτό ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης Αντωνιάδης τραυματίστηκε σοβαρά, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί 8 λεπτά.

Λίγα λεπτά μετά την επανέναρξη του αγώνα η Ανόρθωση κέρδισε πέναλτι μετά από ασυνεννοησία στην ΠΑΦΙΤΙΚΗ άμυνα. Συγκεκριμένα ο διαιτητής Νεοκλέους είδε ανατροπή του Ρούτκο πάνω στον Αμπαρτζουμιάν. Ο Χριστοφή ευστόχησε από την άσπρη βούλα σημειώνοντας το 1-1.

Στα λεπτά που ακολούθησαν η “Κυρία” ήταν καλύτερη, με τους ΠΑΦΙΤΕΣ να είναι φανερά σοκαρισμένοι από την ισοφάριση.

Όσο ο χρόνος κυλούσε, η Πάφος ανέβαζε στροφές με αποτέλεσμα στο πρώτο λεπτό τον καθυστερήσεων να πετύχει το 2-1. Συγκεκριμένα ο Ζάιρο με διαγώνιο σουτ και αφού η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό κατέληξε στα δίκτυα του Λόρια.

Εκεί που οι πάντες πίστεψαν ότι η ΠΑΦΙΤΙΚΗ ομάδα θα πάρει ένα σημαντικό τρίποντο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν εκ νέου στον αγώνα έξι λεπτά αργότερα. Αυτή την φορά σκόρερ χρίστηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Στα λεπτά που ακολούθησαν δεν έγινε κάτι το αξιοσημείωτο με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να συμβιβαστούν με το ισόπαλο 2-2.