Μια Παφιακάρα έτοιμη για τίτλο υπέταξε τη Σαλαμίνα με 3-0 (pics)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Ο Παφιακός θέλοντας να κλείσει τη σειρά με τη Νέα Σαλαμίνα και να πάει νωρίς στον τελικό του πρωταθλήματος μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και προηγήθηκε των “ερυθρόλευκων” με 1-0 σετ, 25-17 έστω και αν άρχισε κάπως νοθρά το παιχνίδι μέχρι τους πρώτους 10 πόντους.

Στιγμές διαβούλευσης πριν την έναρξη του σετ

Η ομάδα του Ιταλό-Αργεντίνου Χόρχε Κανεστράτσι ο οποίος έκανε την πρώτη του εμφάνιση ως προπονητής του Παφιακού στο Αφροδίτη δεν έδωσε περιθώρια στην Νέα Σαλαμίνα ούτε στο δεύτερο σετ παίρνοντας από την αρχή κεφάλι στο σκορ και τελειώνοντας το και πάλι με 25-17.

Ο τελευταίος πόντους του 2ου σετ

Στο τρίτο και τελευταίο σετ ο Παφιακός παρουσιάστηκε πλήρης σε όλες τις γραμμές και δήλωσε έτοιμος για την επικείμενη μάχη του πρωταθλήματος που έρχεται.

Στιγμιότυπο από το 3ο σετ όπου ο Παφιακος έκανε το 13-08 αναγκάζοντας τον προπονητή της Νέας Σαλαμίνας πολύ νωρίς να πάρει το 2ο του ταιμ άουτ.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη…

Δίχως να αμφισβητηθεί και “πατώντας” ξεκαθαρα ως κυρίαρχος στο γήπεδο ο Παφιακός επικράτησε με 25-22 κάνοντας το 3-0 σετ και φτάνοντας τη σειρά στο 3-1 νίκες “τσεκάρωντας” έτσι τη θέση του στον μεγάλο τελικό για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.