“Δεν καταλαμβαίνει Θεό” ο Θεός του Πολέμου! “Σκούπισε” με 1-3 και την Ομόνοια με Χιτσκοκικό φινάλε

Από: Μαρίνα Σταύρου

Δεν καταλαμβαίνει όπως φαίνεται από έδρες ο Άρης Πολεμίου ο οποίος βάλθηκε πραγματικά να τρελάνει τους πάντες στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Β΄κατηγορίας γυναικών.

Η ομάδα του Πολεμιού πέρασε απόψε σαν σίφουνας και από την Κλειστή Αίθουσα Γυμνασίου Αγίου Χρυσοστόμου στη Λακατάμια, έδρα της Ομόνοιας Λευκωσίας επικρατώντας με σκορ 1-3.

Μετά την επιβλητική νίκη σε βάρος του ΘΟΙ την Κυριακή στο Πολέμι η ομάδα του Γιώργου Χαραλάμπους ήθελε πάσει θυσία την νίκη απόψε στη Λευκωσία για να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και αν δυσκολεύτηκε αρκετά στο 3ο και 4ο σετ τελικά τα κατάφερε.

Στο τέταρτο και τελευταίο σετ το σενάριο ήταν γραμμένο από τον Χίτσκοκ αφού το παιχνίδι χρειάστηκε να πάει ως τους 32 πόντους για να ολοκληρωθεί με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο και να εναλλάσσονται στο σκορ μέχρι ο Άρης να καταφέρει να τελειώσει το ματς με 30-32 σε ένα παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς.

Τα σετ για τις νικήτριες ήταν: 17-25, 22-25, 25-21 και 30-32.

Με τη νίκη αυτή οι “πράσινες” είναι μόνες και αήττητες με 9 βαθμούς στην πρώτη θέση της βαθμολογίας ενώ υπολείπονται άλλα τρία παιχνίδια για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και να στεφθούν, όπως όλα δείχνουν, πρωταθλήτριες.

Στα τρια εναπομείναντα ματς οι Πολεμίτισσες έχουν να αντιμετωπίσουν την Αναγέννηση Δερύνειας και την Ομόνοια στο Πολέμι ενώ θα ταξιδέψουν και μια φορά μέχρι το Αυγούρου για να βρεθούν αντιμέτωπες με το ΘΟΙ.