Ψυχομένος ο Άρης δάμασε ΘΟΪ και ψύχος με 3-0- Μισό πρωτάθλημα η νίκη αυτή

Από: Μαρίνα Σταύρου

Απόλυτος κυρίαρχος αποδείχθηκε απόψε ο Άρης Πολεμίου στην έδρα του νικώντας με σκορ 3-0 σετ το ΘΟΪ Αυγόρου στο κατά τα άλλα χαρακτηριζόμενο ως ντέρμπι κορυφής Β’ κατηγορίας γυναικών (θέσεις 1-4).

Ο Άρης πάρα το ψύχος που επικρατούσε στο κλειστό Πολεμίου μπήκε ζεστά και έκαμψε την αντίσταση των φιλοξενούμενων επικρατώντας 25-23 στο πρώτο σετ.

Στο δεύτερο σετ ή ομάδα του Γιώργου Χαραλάμπους έδειξε ότι θέλει να κτίσει momentum στο παιχνίδι και δεν άφησε σε κανένα σημείο του σετ την φιλοξενούμενη ομάδα να ανασάνει. Με ένα διαρκές πρεσάρισμα καθόλη τη διάρκεια του σετ ηταν μπροστά στο σκορ έχοντας σε τρομερή φόρμα την Τέιλορ με το σετ να ολοκληρώνεται με 25-20.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ οι “Πολεμίτισσες” θέλοντας όσο τίποτα άλλο το ροζ φύλλο αγώνος και τη νίκη μπήκαν εξίσου δυνατά και πήραν νωρίς νωρίς κεφάλι στο σκορ με 10-6, 12-7, 15-8, 18-10 και 22-11. Η καθολική υπεροχή των “πρασίνων” συνεχίστηκε σε όλο το 3ο σετ κερδίζοντας το τελικά με 25-12.

Με τη νίκη του αυτή ο Άρης τίθεται επικεφαλής της βαθμολογίας της Β φάσης του πρωταθλήματος με 2 νίκες και 6 βαθμούς παίρνοντας ουσιαστικά σημαντικό προβάδισμα έναντι του ΘΟΪ για κατάκτηση του πρωταθλήματος.