Πέγεια με τριάρα και καλό ποδόσφαιρο

Από: Μαρίνα Σταύρου

Παίζοντας εξαιρετικά καθόλη τη διάρκεια του αγώνα η Πέγεια επιβλήθηκε σήμερα το απόγευμα της Εληάς Λυθροδόντα με σκορ 3-1 στο Δημοτικό Στάδιο Πέγειας.

Η ομάδα μας άνοιξε το σκορ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Τυνήσιος Habib Oueslati στο 29ο λεπτο και το οποίο κέρδισε ο Πόλυς Φιλίππου.

Οι δυο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα με την Πέγεια να προηγείται και να διπλασιάζει τα τέρματά της στο 59ο λεπτό με τον 19χρονο Αγγλομαροκινό Kareem Ben Kmayal.

Τα πράγματα πλέον ήταν διαδικαστικά για τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος που έβλεπαν στον εξ αναβολής αγώνα με την ομάδα του Λυθροδόντα να πετυγχαίνουν το ζητούμενο που δεν ήταν άλλο από τους τρεις βαθμούς και την νίκη.

Οι γηπεδούχοι στην εκπνοή του αγώνα πέτυχαν και τρίτο γκολ με τον Μπαρλίκ ενώ η Εληά στην τελευταία φάση της αναμέτρησης με πέναλτι μείωσε σε 3-1 στο σκορ.

Μιλώντας στο AthlitikaPress ο πρόεδρος της ομάδας Χάρης Αρκαδίου εξέφρασε την ικανοποίηση του για την νίκη της ομάδας. Παίξαμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι είπε και αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή μας. Πλέον μας μένουν πέντε τελικοί και το μυαλό μας είναι σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να πετύχουμε το ζητούμενο που είναι αφενός η άνοδος αλλά και η κατάκτηση του πρωωταθλήματος.