Αμαν μια κερκίδα ο ΔΙΑΣ!!! Παγκύπρια πρωτιά!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Σπάνια εως καθόλου μια ομάδα η οποία έχει μόνο Ακαδημία και δεν έχει ομάδα ανδρών ή γυναικών συγκεντρώνει τόσο κόσμο στο γήπεδο!

Στην Έμπα βάλθηκαν να μας τρελάνουν όλους όπως φαίνεται και ζουν με πάθος την αγάπη τους για το βόλεϊ αλλά και τον ΔΙΑ Έμπας.

Οι φίλοι της ομάδας στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι έδωσαν πραγματικά μαζικά το παρόν τους και στήριξαν την προσπάθεια των Παγκορασίδων της ομάδας όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ανέβασαν στο Social Media του σωματείου.

Οι ένθερμοι υποστηρικτές του ΔΙΑ δεν είναι η πρώτη φορά που γεμίζουν το γήπεδο τους ενώ η Διοίκηση με συχνές ανακοινώσεις της στηρίζει όλες της ομάδες της επαρχίας. Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι οι φίλοι του ΔΙΑ στάθηκαν ουκ ολίγες φορές δίπλα στην Πάφο FC, στον Παφιακό, στον Διόνυσο, τον Άρη Πολεμίου αλλά και στον ΑΠΟΠ.

Φωτογραφία από την πρόσφατη απόφαση για να παρευρεθεί σύσσωμο το σωματείο στο πλευρό της Πάφος Fc στο παιχνίδι με τον Άρη.
Η φωτογραφία είναι από παιχνίδι του Korantina Homes Παφιακού στο Αφροδίτη με αντίπαλο την ΑΕΛ όπου η Ακαδημία της Έμπας έδωσε μαζικά το παρόν της και ενίσχυσε την προσπάθεια του Παφιακού.