Ο ΔΙΑΣ Έμπας καλεί όλους σε συστράτευση- “Μαζί Γράφουμε Ιστορία”

Από: Μαρίνα Σταύρου

Τον φίλαθλο κόσμο της Πάφου να σταθεί στο πλευρό του ΔΙΑ Έμπας στο επόμενο του εντός έδρας παιχνίδι καλεί το σωματείο με σχετική του ανακοίνωση.

“Στο επόμενό μας παιχνίδι δίνουμε ξανά ραντεβού με την Ιστορία αναφέρει ο ΔΙΑΣ Έμπας και με νίκη απέναντι στην ομάδα της Λεμεσός Volleyball το σωματειο μας για πρώτη φορά στην μόλις τρίχρονη ιστορία του θα περάσει στην τελική φάση του Πρωταθλήματος με τις καλύτερες τέσσερις ομάδες στην κατηγορία Παγκορασίδων Παγκύπρια.

Όλοι στον ΔΙΑ Έμπας πιστεύουν στις δυνατότητες της ομάδας και σίγουρα η έδρα στην προσπάθειά τους θα παίξει σημαντικό ρόλο αφού είναι η ομάδα Παγκορασίδων είναι αήττητη ως τώρα στο κλειστό του λυκείου Αγίου Χαραλάμπους.

Να σημειωθεί ότι ήδη η ομάδα του Μάριου Καρεσίου βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στον 3ο όμιλο για τις θέσεις 1-12 και με νίκη ξεκαθαρίζει την πρόκριση για την τελική φάση όπου θα βρεθούν οι πρωτοπόροι από κάθε όμιλο. Ο ΔΙΑΣ (Κ14) είναι η μόνη ομάδα της Πάφου που βρίσκεται σε αυτή τη φάση και διεκδικεί μια θέση στο TOP 4 γκρουπ για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος .