Α.Σ. Αναρίτας: “Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να παίζει με την νοημοσύνη μας”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με αφορμή ένα πρόσφατο περιστατικό σε αγώνα της στην ΠΟΑΣΠ, ο Αθλητικός Σύλλογος Αναρίτας εξέδωσε ανακοίνωση:

Διαβάστε λεπτομέρειες στην ανακοίνωση:

Σαν Αθλητικός Σύλλογος Αναρίτας αναγκαζόμαστε να τοποθετηθούμε σε σχέση με κάποια πρόσφατα και κάποια όχι τόσο πρόσφατα γεγονότα, που δείχνουν ότι κάποιοι ίσως να μην αντιλαμβάνονται ούτε τον όρο ευ αγωνίζεσθε, ούτε την έννοια της λέξης σεβασμού.
Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιοι παρεξηγούν την καλοσύνη μας, την οποία πολύ πιθανόν να θεωρούν και αδυναμία, εκμεταλλευόμενοι των καταστάσεωνκαι υποτιμώντας παράλληλα την νοημοσύνη μας. Κατά το πρόσφατο παρελθόν, αποδεχθήκαμε να μεταφερθεί αγώνας μας από Κυριακή σε Σάββατο για να διευκολύνουμε τους αντιπάλους μας. Ακόμα, δεχθήκαμε αλλαγή ώρας σε νύχτα ενώ κάποιοί ποδοσφαιριστές μας είχαν επαγγελματικές υποχρεώσεις. Αντιθέτως, δεν υπήρξε κανένας σεβασμός προς την ομάδα μας. Ακόμη, να αναφέρουμε τις πολλές περιπτώσεις λανθασμένων φύλλων αγώνος από τους αντιπάλους μας σε αρκετές αναμετρήσεις μας αλλά η διοίκηση μας έκανε τα στραβά μάτια και δεν προχώρησε σε καμία περίπτωση σε ένσταση, μιας και δίκαια χάναμε στο γήπεδο.
Το τελευταίο περιστατικό όμως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής μας. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα πλέον να παίζει με την νοημοσύνη μας και να θεωρεί πως επειδή είμαστε οι πιο αδύναμοι αγωνιστικά (και μόνο αγωνιστικά γιατί με αυτά που βλέπουμε στον τομέα ήθους παίζουμε σε μια κατηγορία μονοί μας), δεν θα αποδεχτούμε να είμαστε το κλοτσοσκούφι του καθενός.
Η ομάδα μας μπορεί να υστερεί σε αποτελέσματα και δυναμικότητα συγκριτικά με τις περισσότερες ομάδες αλλά οι ποδοσφαιριστές μας το υπερκαλύπτουν με καρδιά και ανθρωπιά και με το παραπάνω. Οφείλουμε να προστατέψουμε αυτούς τους ανθρώπους που βάζουν την ομάδα πάνω από οποιαδήποτε άλλη υποχρέωση έχοντας και νιώθοντας την ομάδα σαν την δεύτερη οικογένεια τους και θυσιάζοντας τον χρόνο τους.
Το μόνο που ζητάμε είναι σεβασμό και με το να μην προχωρήσουμε σε ένσταση μετά το τελευταίο περιστατικό ελπίζουμε ότι θα είναι η τελευταία φορά που κάποιος αντίπαλος δεν μας δείξει τον απαραίτητο σεβασμό. Εξάλλου, ο απώτερος σκοπός μας δεν είναι οι 3 βαθμοί (βαθμοί που θα κερδίζαμε στην περίπτωση ένστασης, συνοδευόμενοι με μια βαριά χρηματική “καμπάνα” για το αντίπαλο σωματείο δεδομένης της παρατυπίας που έκαναν στον συγκεκριμένο αγώνα), αλλά να σταματήσει αυτή η υποτίμηση προς το Σωματείο και την ομάδα μας και να μπορούμε εμείς επιτέλους να διεκδικούμε τις οποιεσδήποτε πιθανότητες έχουμε σε ένα αγώνα, στα ίσα με κάθε αντίπαλο.
Υποσχόμαστε πάντως στους ποδοσφαιριστές μας και σε όλουςτους φίλαθλους μας πως είναι η τελευταία φορά που θα αποδεχθούμε οποιαδήποτε παρατυπία από κάθε μελλοντικό αντίπαλο.
Αγαπητοί “κύριοι” που νομίζετε ότι η Αναρίτα είναι μια απλή ομάδα, κάνετε μεγάλο λάθος. Η προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία δύοχρόνια έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο, μια οικογένεια που απολαμβάνει αυτόπου κάνει και περιβάλλεται με ανθρώπους με ισχυρές αξίες και ιδανικά πουπροβάλλονται μέσα από την δουλειά που γίνεται καθημερινά κτίζοντας σιγά σιγά για το μέλλον. Η Αναρίτα ήταν, είναι και θα είναι πάντα παρόν.
#towhomitmayconcern#weareanarita#anaritafamily#pressrelease