Ποια αθλήτρια μπορεί να πάρει φέτος πρωτάθλημα με δυο διαφορετικές ομάδες;

Από: Μαρίνα Σταύρου

Το ενδεχόμενο να στεφθεί δυο φορές πρωταθλήτρια στην Ά και στη΄Β κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ στην Κύπρο είναι πέρα για πέρα ορατό για την Τεξανή, πετοσφαιρίστρια της Ολυμπιάδας Νεαπόλως Alyssa Enneking.

Η Alyssa η οποία ήρθε στην Κύπρο για λογαριασμό του Άρη Πολεμίου και στον οποίο πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις 2-3 παιχνίδια βρίσκεται πλέον στη Λευκωσία και ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της Ολυμπιάδας η οποία όχι μόνο τερμάτισε πρώτη στην παρούσα φάση του πρωταθλήματος φαίνεται να συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες να στεφθεί πρωταθλήτρια φέτος.

Πανηγυρικό στιγμιότυπο της Ολυμπιάδας Νεαπόλεως

Κάτω από τα πιο πάνω δεδομένα λοιπόν η Alyssa Enneking μπορεί στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου να στεφθεί δυο φορές πρωταθλήτρια. Και εξηγούμαστε…

Στην πρώτη περίπτωση με την Ολυμπιάδα αν και προς το παρόν δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής ακόμη αλλά αυτό δεν αποκλείεται να γίνει στα play-offs αφού η ομάδα έχει εγγεγραμμένες τέσσερις ξένες στο ρόστερ της δικαιούται όμως να χρησιμοποιεί τρεις σε κάθε παιχνίδι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στην ομάδα αλλά και στη διοίκηση πιστεύουν πολύ στην Αμερικανή γι αυτό άλλωστε έσπευσαν να την αποκτήσουν πριν καλά καλά προλάβει να αγωνιστεί μην τυχόν και τους προλάβουν άλλοι.

Στη δεύτερη περίπτωση για να επιβεβαιωθεί το σενάριο αυτό και ο τίτλος του άρθρου μας θα πρέπει ο Άρης Πολεμίου να κατακτήσει το πρωτάθλημα της ΄Β κατηγορίας απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του άλλου Ομίλου το Θόι Αυγόρου που φαίνεται να είναι και η ομάδα που θα βάλει δύσκολα στην προσπάθεια των Πολεμίτισσων.

Σενάρια όμως πολύ ορατά και σίγουρα αυτό αν συμβεί θα είναι μια ιδιαιτερότητα για την Αμερικανίδα πετοσφαιρίστρια της Ολυμπιάδας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΙΣΣΑ: Η Alyssa Enneking από τα γήπεδα του Beach Volley στην Αμερική κατευθείαν στο Πολέμι