Οι αφανείς ήρωες του “ηλικιωμένου” Στέλιος Κυριακίδης

Από: Μαρίνα Σταύρου

Αν και μετράει αρκετές δεκαετίες στην πλάτη του το Στέλιος Κυριακίδης στέκεται αντάξιο να φιλοξενεί τους ποδοσφαιρικους αγώνες της Πάφος FC και προχθές βράδυ γράφτηκε εκεί μερος της ιστορίας της Επαρχίας μας που όλοι μας θα θυμόμαστε για πολλά χρόνια.

Αρκετός κόσμος μπήκε στο στάδιο πρώτη φορά, ειδικά μικρά παιδιά, λόγω των δωρεάν εισιτηρίων που δόθηκαν στα σχολεία.

Αν και η συνεχής βροχόπτωση πηγε να χαλάσει κάπως τη μεγάλη γιορτή, ο αγωνιστικός χώρος συνέχισε να είναι σε άριστη κατάσταση έστω και αν είχε σε διάφορα σημεία συσσωρευτεί μπόλικο νερό.

Στο στάδιο έγιναν και γίνονται αρκετά βελτιωτικά έργα και συντηρήσεις, όπως ο φωτισμός που ενισχύθηκε πριν μερικούς μήνες.

Σίγουρα χρειάζονται να γίνουν κι άλλα και ειδικά η Πολιτεία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και η Κυβέρνηση (οποία και αν είναι) να βάλει πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αντικαταστήσει και το ταρτάν αλλά και να προσθεσει φωτεινούς πίνακες όπως σε όλα τα άλλα μεγάλα στάδια της Κύπρου.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως για να μπορεσει να εισελθει τόσος κόσμος στο γήπεδο, να φύγει με ασφάλεια αλλά και να είναι άνετος κατά τη διάρκεια του αγώνα υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι εκεί στο Στέλιος Κυριακίδης που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με μεγάλο επαγγελματισμό.

Εμεις τους ονομάζουμε αφανείς ήρωες. “Εργάτες” στην υπηρεσία του κοινού που στην τελευταία περίπτωση είχε μαζικοτατη προσελευση.

Είτε διευθυντες ειναι, είτε παρατηρητές, γυμνασίαρχοι, επόπτες ή απλοί εργαζόμενοι έχουν προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους φιλάθλους και στις ομάδες που το χρησιμοποιησαν και το χρησιμοποιούν και σίγουρα η ελάχιστη αναγνώριση απο μερους μας είναι οφειλόμενη απέναντι τους.

Μπράβο σας και σας ευχαριστούμε!!!

Έρχονται και άλλες αντίστοιχες μαζικές παρουσίες να συνεχίσετε έτσι και να είσαστε υπομονετικοί…