Δεν καταλαβαίνει από έδρες ο ΔΙΑΣ Έμπας- Διπλό στη Λεμεσό με την ΑΕΛ

Από: Μαρίνα Σταύρου

Σημαντική νίκη με 1-2 σετ μετά από ανατροπή πέτυχε σήμερα ο ΔΙΑΣ Έμπας μέσα στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στο κλειστό Νίκος Σολομωνιδης απέναντι στην ομάδα της ΑΕΛ.

Η ομάδα Παγκορασίδων του Μάριου Καρεσίου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 σετ στη συνέχεια του παιχνιδιού διαχειρίστηκε καλύτερα το παιχνίδι και κέρδισε άγχος και γηπεδούχο ομάδα με 1-2 σετ σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με το ταιμ μπρεικ να τελειώνει με 13-15.

Με τη νίκη της η ομάδα του ΔΙΑ παραμένει στην πρώτη θέση του ομίλου για την πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος όπου εκει θα συναντηθούν οι πρώτες ομάδες από τους τέσσερις ομίλους της φάσης (θέσεις 1-12) για να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.

Την επόμενη αγωνιστική ο ΔΙΑΣ Έμπας τίθεται αντιμέτωπος με την ομάδα της Lemesos Volleyball και με νίκη με 2-0 σετ ή και με 2-1 (αναλόγως διαφοράς πόντων) περνάει στην επόμενη φάση για τις θέσεις 1-4 της κατηγορίας Παγκορασίδων.

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες διεξήχθη σε ένα πολύ όμορφο και οικογενειακό κλίμα ανάλογο της διαχρονικής εκτίμησης και φιλίας των αθλητριών και των παραγόντων των δυο σωματείων.