Θύρα 5: “Την Παρασκευή μετατρέπουμε το Παφιακό σε γαλάζιο ηφαίστειο”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Σύνθημα νίκης ενόψει του ματς της χρονιάς της Πάφος FC απέναντι στον Άρη Λεμεσού δίνουν με ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι φιλάθλοι της Θύρας 5.

Διαβάστε αναλυτικά στην ανακοίνωση:

ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΑΦΙΤΕΣ, η “ώρα μηδέν ” πλησιάζει για την ομάδα μας και είμαστε και νιώθουμε όλοι πανέτοιμοι με την φωνή, το πάθος και τον παλμό μας να σπρώξουμε τους παίχτες μας προς την επιτυχία.Την Παρασκευή θα παίξουμε μπάλα και εμείς από την κερκίδα!! Γεμίζουμε ασφυκτικά το Παφιακό, γινόμαστε ο 12ος παίκτης και στέλνουμε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι είμαστε χιλιάδες και αποτελούμε την ασπίδα της ΟΜΑΔΑΡΑΣ ΜΑΣ απέναντι σε όποιον προσπαθεί να την βλάψει..
Αυτό το τελευταίο ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους ΟΛΟΙ, γιατί αυτός ο σύλλογος με ιδανικό του ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΥΑΓΟΡΑ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΚΑ, έφτασε εδώ που έφτασε με την αξία του!!Δεχτήκαμε και δεχόμαστε πολύ πόλεμο σε όλα τα επίπεδα, όμως εδώ που έφθασαν τα πράγματα λέμε ΩΣ ΕΔΩ και καλούμε ΑΠΑΝΤΕΣ όσους ορίζουν τη μοίρα του Κυπριακού ποδοσφαίρου να βοηθήσουν ώστε η υπόθεση εξάδα να κριθεί ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ!
Την Παρασκευή λοιπόν αδέρφια Παφίτες ξεκινάμε από νωρίς στις 17:00 με pre-game party έξω από το γήπεδο με άφθονη μπύρα δωρεάν για όλους τους φίλους της ομάδας. Μετατρέπουμε το Παφιακό σε “ΓΑΛΑΖΙΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ” και σπρώχνουμε την αρρώστια μας την αγαπη μας την ΠΑΦΑΡΑ μας στον θρίαμβο.Με τον κόσμο, την ομάδα και την διοίκηση πιο ενωμένους από ποτέ η επιτυχία είναι δεδομένη!!
ΣΥ.ΦΙ. ΠΑΦΟΣ – ΘΥΡΑ 5