Ο Νικόλας Χατζημιτσής απο την Πάφο εκτός από μπάλα ξέρει και από ανθρωπιά- Η ενέργεια του που συγκίνησε

Από: Μαρίνα Σταύρου

Η ιστορία που ακολουθεί έφτασε στην ιστοσελίδα μας από ένα αναγνώστη μας, ο οποίος δεν έχει σχέση με τον νεαρό, και ο οποίος θέλησε να τη μοιραστεί μαζί μας όντας αυτόπτης μάρτυρας σε ένα περιστατικό. Από εκεί και πέρα ψάξαμε και για να είμαστε ειλικρινείς “ανακαλύψαμε” ένα νεαρό ποδοσφαιριστή ο οποίος εκτός από ανερχόμενος στο γήπεδο είναι πάνω απ’ όλα άνθρωπος και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον ίδιο, την οικογένεια του αλλά και όσους προπονητές ήταν δίπλα του σε αυτή την πορεία.

Ποιος είναι ο Νικόλας Χατζημιτσής;

Είναι μόλις 18 ετών και όλο το μέλλον είναι δικό του. Πρόκειται για τον Νικόλα Χατζημιτσή που αγωνίζεται  σήμερα με την ομάδα της Ανόρθωσης στην θέση του αμυντικού. Αισθάνεται περήφανος για αυτό και σε κάθε αγώνα δίνει το καλύτερο εαυτό του στην ποδοσφαιρική ομάδα της Ανόρθωσης Αμμοχώστου που αποτελεί το μακροβιότερο τμήμα του αθλητικού σωματείου της Ανόρθωσης Αμμοχώστου. Δεν τον φοβίζουν οι δυσκολίες και στόχος του είναι η νίκη  της ομάδας του . Στην ομάδα ο Νικόλας Χατζημιτσής παλεύει με τον δικό του τρόπο πάντα όμως μέσα στο πνεύμα της ομαδικότητας. 

Ο Σάσα Γιοβάνοβιτς τον έχει πάρει σε φιλικούς  αγώνες με την Εθνική Νέων U 19. Ο Νικόλας Χατζημιτσής κάνει τα πρώτα βήματα του σε επίπεδο αντρών . Από την άλλη ο προπονητής της Ανόρθωσης Τιμούρ Κετσπάγια  τον θεωρεί ανερχόμενο ταλέντο.

Αποτελεί καθαρή επιλογή του Τιμούρ Κετσπάγια να προπονηθεί στην  πρώτη ομάδα της Ανόρθωσης . Άλλωστε οι επιλογές του Τιμούρ Κετσπάγια  έδειξαν και στο παρελθόν  ότι είναι ο προπονητής που ανέδειξε κυπριακά ταλέντα.  

 Το να είσαι καλός ποδοσφαιριστής δεν σημαίνει ότι είσαι και καλός άνθρωπος , ωστόσο ο Νικόλας Χατζημιτσής τα διαθέτει και τα δύο. Διακρίνεται για το ήθος του, και θεωρείται ένας από τους πιο αποτελεσματικούς αμυντικούς , που ξέρει να δίδει πάσες , να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και που γνωρίζει τι σημαίνει πειθαρχία.

Τι ακριβώς συνέβη;

Αφορμή για το σημερινό δημοσίευμα έγινε όταν με τα ίδια μου τα μάτια είδα ένα παιδάκι στην στάση του λεωφορείου ένα παιδάκι να περιμένει αρκετή ώρα χωρίς σακάκι και κάλτσες . 

Ξαφνικά βλέπω έναν ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης να τρέχει κοντά του να του μιλάει να βγάζει της κάλτσες και το σακάκι του και να προσκαλεί το νεαρό επίσης παιδί για φαγητό απέναντι που καθόμουνα και εγώ .  

Όπως αντιλήφθηκα ακολούθως πρόκειται για τον διεθνή 18 ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης Νικόλα Χατζημιτσή  που ξεχωρίζει για το ήθος αλλά και το ταλέντο του . Το μέλλον του ανήκει  αφού είναι ένα από τα παιδιά που επιλέχτηκε  από την πρώτη ομάδα ακολουθώντας την σε πολλές αποστολές στο πρωτάθλημα αλλά και στο ευρωπαϊκό.   Η παρουσία του στον αθλητικό χώρο αλλά και στην κοινωνία είναι ξεχωριστή. Σε κάθε αγώνα, ως ανερχόμενο ταλέντο ο Νικόλας Χατζημιτσής , βάζει την δική του σφραγίδα. Είναι από τους παίκτες που δεν χάνει την αυτοσυγκέντρωση του, προσφέρει τον καλύτερο εαυτό του , και προσπαθεί για το καλύτερο.