Γκολάρα από τα αποδυτήρια η KORANTINA HOMES!!! ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ του αγώνα με τον Άρη

Από: Μαρίνα Σταύρου

Ο διαχρονικός χρυσός χορηγός της Πάφος FC, στον πιο ιστορικό αγώνα της ομάδας, σε μια δίχως πρωτύτυπη και ανευ προηγουμένου απόφαση του ιδιοκτήτη της εταιρείας Γιώργου Ιωάννου, αγοράζει όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια του αγώνα με αντίπαλο τον Αρη και τα διαθέτει δωρεάν στους Παφίτες φιλάθλους.

Πέραν από την αγορά των τεσσερισήμισι χιλιάδων εισιτηρίων ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας KORANTINA HOMES βάλθηκε για τα καλά να μας τρελάνει αφού αποφάσισε για κάθε φίλαθλο που θα πάει στο γήπεδο να προσφέρει ένα ευρώ με το ποσό που θα συγκεντρωθεί να διατεθεί για τη θεραπεία του νεαρού συμπολίτη μας Λούκα Σταύρου, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη με την λευχαιμία, δηλαδή άλλο ένα ποσό €4500.

Για κάποιους εμπράκτως ο αθλητισμός είναι Πολιτισμός, είναι σεβασμός, είναι προσφορά απερίγραπτης χαράς, με ιδιαίτερες συγκινησιακές στιγμές και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια τόσο στην KORANTINA HOMES όσο και στον κ. Ιωάννου.

Την Παρασκευή λοιπόν 4500 χιλιάδες τυχεροί Παφίτες, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στις κερκίδες του “Στέλιος Κυριακίδης” και όλοι μαζί να γράψουμε ιστορία, με την ομάδα της πόλης μας για πρώτη φορά στην εξάδα του πρωταθλήματος διεκδικώντας το πιο τρελό μας όνειρο.

Καλή Επιτυχία Πάφος μας!!