Αυτή ήταν η εικόνα της Πάφου μέχρι το 74ο λεπτό

Από: Μαρίνα Σταύρου

Πίσω σε απόδοση παρά τις επίμονες προσπάθειες της ήταν η Πάφος FC στο παιχνίδι με την Δόξα Κατωκοπιάς στο Μακάρειο στάδιο μέχρι το 74ο λεπτό της αναμέτρησης.

Αν και οι επιθετικοί της ομάδας έφτασαν σε 2-3 περιπτώσεις φάτσα με το γκολ δεν κατάφεραν να το πετύχουν και οι αντιδράσεις των παικτών της ομάδας όπως αποτυπώθηκαν και στον φωτογραφικό φακό είναι ενδεικτικές της απόγνωσης που επικρατούσε στο γήπεδο αδυνατώντας να μπει η μπάλα στο μπλεκτό.

Από εκεί και μετά το γκολ του Παλάσιος η Πάφος μονολόγησε επιθετικά και σε αρκετές περιπτώσεις οι ποδοσφαιριστές του Μίλανιτς βρέθηκαν κοντά στο να το πετύχουν.

Στο ματς που έληξε με καθυστέρηση 10 λεπτών η Πάφος είχε 10 κόρνερ και 7 τελικές προσπάθειες με τις τέσσερις στον στόχο έναντι 1 κόρνερ της Δόξας και 2 τελικές προσπάθειες από τις οποίες μόλις μία στον στόχο. Η Πάφος είχε κατοχή 56% και τα στατιστικά στοιχεία είναι ενδεικτικά της απόδοσης των δυο ομάδων.

Για το παιχνίδι την ικανοποίησή του από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών εξέφρασε ο προπονητής της ομάδας στη δημοσιογραφική διάσκεψη.