Σήκωσε την Κυπριακή σημαία μέσα στην Τουρκία η Χαρά- Πανευτυχής ο προπονητής της Παράσκος Παρασκευά

Από: Μαρίνα Σταύρου

Μεγάλη επιτυχία για το κυπριακό Muay Thai πρέπει να θεωρείται η δεύτερη θέση στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες του αθλήματος που διεξήχθησαν μέσα στην Κωνσταντινούπολη.

Η 14χρονη διεθνής Κύπρια αθλήτρια Χαρά Κωνσταντίνου εξασφάλισε τη δεύτερη θέση στους αγώνες με αντίπαλο την Τουρκάλα πρωταθλήτρια η οποία είναι δις παγκόσμια πρωταθλήτρια και ήταν ακόμη μια φορά πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Για να εξασφαλίσει το αργυρό μετάλλιο η Χαρά επιβλήθηκε στον ημιτελικό της πρωταθλήτριας Ελλάδος Μαρίας Φαραντάκη στον δεύτερο γύρο με TKO.

Προπονητής της Χαράς είναι ο συμπολίτης μας master Παράσκος Παράσκου ο οποίος αποδεδειγμένα κάνει εξαιρετική δουλειά βοηθώντας την 14χρονη αθλήτρια να θεωρείται πλέον ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα στην ηλικία της στο Muay Thai.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Χαρά η οποία διαμένει στη Λεμεσό πηγαινοέρχεται καθημερινά με τους γονείς της στην Πάφο για να προπονείται με τον παγκοσμίου κλάσης master Muay Thai, Παράσκο Παρασκευά.

Χορηγός της σχολής Παράσκου Παράσκου είναι η φίλαθλος εταιρεία KORANTINA HOMES η οποία τα τελευταία χρόνια στηρίζει ανελλιπώς τον αθλητισμό της επαρχίας και κυρίως τις προσπάθειες ακαδημιών και μικρών αθλητών.