Προκλητικότατοι οι Τούρκοι με την Χαρά- Της έκλεψαν το χρυσό μέσα από τα χέρια- Δεν αναφέρθηκαν καν στην Κύπρο

Από: Μαρίνα Σταύρου

Προκλητικότατοι για άλλη μια φορά παρουσιάστηκαν χθες το απόγευμα οι Τούρκοι στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Muay Thai που διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη με τον τρόπο που συμπεριφέρθηκαν στην Κύπρια πρωταθλήτρια Χαρά Κωνσταντίνου.

Στον τελικό της αναμέτρησης όπου η πρωταθλήτριά μας τέθηκε αντιμέτωπη με την τουρκάλα δις παγκόσμια πρωταθλήτρια η μάχη σύμφωνα με τον προπονητή της Χαράς κρίθηκε καθαρά υποκειμενικά και οι διαιτητές …σφύριξαν έδρα.

Όπως καταγγέλλει ο Παράσκος Παρασκευά μιλώντας αποκλειστικά στο AthlitikaPress οι διοργανωτές έδειξαν για ακόμη μια φορά την προκλητικότητά τους τόσο στα σημεία του αγώνα μεταξύ των δυο αθλητριών όσο και στα διαδικαστικά ζητήματα που αφορούν αυτή καθε αυτή την διοργάνωση.

Ο master Παρασκευά μιλώντας στην ιστοσελίδα μας ανέφερε ότι η Χαρά Κωνσταντίνου κέρδισε δίκαια και ολοφάνερα τον αγώνα. Είχαμε δικαίωμα ένστασης, είπε ο κ. Παρασκευά αλλά οι διοργανωτές δεν το έκαναν αποδεκτό. Όλο το στάδιο φώναζε και γιουχάϊζε τους κριτές και αθλητές από 42 χώρες αντέδρασαν όμως οι προκλητικότατοι για πολλοστή φορά Τούρκοι ήταν ανένδοτοι. Πραγματικά τα όσα έγιναν στο ρινγκ και στη γραμματεία της διοργάνωσης μόνο ως ρεζιλίκια μπορούν να χαρακτηριστούν αναφέρει ο κ. Παρασκευά.

Νιώθουμε αδικία και ότι μας έκλεψαν το χρυσώ μέσα από τα χέρια. Η προκλητικότητά των διοργανωτών, πρόσθεσε, συνεχίστηκε και στην ώρα της απονομής αφού ότι ήρθε η ώρα να φωνάξει το όνομα της αθλήτριας και την χώρα καταγωγής της αρκέστηκαν στο να αναφέρουν μόνο το χρώμα του μεταλίου αποφεύγοντας να πουν ότι είναι από την Κύπρο.

Νιώθω θυμό, είναι στεναχωρημένος όμως ταυτόχρονα νιώθω μεγάλη περηφάνεια για την αθλήτριά μας και είμαι σίγουρος ότι το μέλλον της ανήκει ανέφερε καταλήγοντας ο κ. Παρασκευά.