Γ’ Κατηγορία: Άνετη και ωραία με ΤΡΙΑΡΑ η Πέγεια!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με νίκη συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας η Πέγεια 2014, καθώς επικράτησε με άνεση του Εθνικού Άσσιας με 3-0 στην έδρα της για τα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής.

Στους 40 βαθμούς έφθασαν οι ΠΕΓΕΙΩΤΕΣ, οι οποίοι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας διατηρώντας ταυτόχρονα το +4 από την δεύτερη ΜΕΑΠ.

Φουριόζα μπήκε στο πρώτο μέρος η ομάδα του Αλέξη Γαρπόζη, η οποία κατάφερε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου να κερδίζει με 3-0 παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Αρχικά το σκορ άνοιξε ο Χαμπίμπ Ουεσλατί μόλις στο 5ο λεπτό. Ο Τυνήσιος μεσοεπιθετικός με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο πλεκτό σημειώνοντας το 1-0.

Είκοσι λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 26′, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διπλασιάσουν τα γκολ τους και να βάλουν γερές βάσεις νίκης. Αυτή την φορά σκόρερ χρίστηκε ο Πόλυς Φιλίππου με προβολή μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Τέλος, το 3-0 πέτυχε και πάλι ο Χαμπίμπ Ουεσλατί με πολύ όμορφο σουτ στο 32ο λεπτό. Ο Τυνήσιος με τα δύο σημερινά του γκολ έφθασε τα δώδεκα γκολ και συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ.

Στην επανάληψη οι ΠΕΓΕΙΩΤΕΣ έριξαν “στροφές” με αποτέλεσμα το σκορ να παραμείνει στο 3-0 μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.