Δεν χαμπαριάζει τίποτα ο Άρης Πολεμίου- 3-0 και τον Παφιακό και 12 στα 12 (pics)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Ακομη μια νίκη στο αήττητο φετινό σερί του πρόσθεσε απόψε στο Πολέμι ο Άρης κερδίζοντας με 3-0 σετ τον Παφιακό (25-20, 25-14, 25-20).

Η ομάδα του Άρη ήταν καλύτερη σε όλο το παιχνίδι και στα κρίσιμα σημεία των σετ έδειξε χαρακτήρα μη αφήνοντας την αντίπαλη ομάδα να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από το ματς.

Στο πρώτο σετ ο Παφιακος αντιστάθηκε και μέχρι και τα τελευταία στάδια του σετ ήταν μέσα στο παιχνίδι και μπορούσε α διεκδικήσει κάτι περισσότερο αν δεν μετρούσε η εμπειρία των παικτριών του Άρη ο οποίος πήρε το σετ με 25-20.

Στα πρώτα στάδια του δεύτερου σετ το παιχνίδι ήταν σχετικά ισορροπημένο και πήγαινε πόντο πόντο με μικρές εναλλαγές στο σκορ με τον Άρη ωστόσο να παιρνει την πρώτη διαφορά τριών πόντων στο 10-7 κάτι που ανάγκασε τον προπονητή του Παφιακου να ζητήσει το πρώτο του ταϊμ άουτ. Η συνέχεια στο σετ ήταν ξεκάθαρα υπέρ των γηπεδούχων οι οποίες με ένα σερί 4 πόντων έκτισαν διάφορα 7 πόντων ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 14-7 και οδηγώντας ουσιαστικά το παιχνίδι στο 25-14 που ήταν και το σκορ του 2ου σετ.

Στο 3ο σετ ο Παφιακος έδειξε ότι και ήθελε και μπορούσε να πάρει ένα σετ και να σπάσει το ρεκόρ των “Πολεμιτισσων” ωστόσο στα σημεία η πλάστιγγα έγειρε τελικά προς την έδρα με τον Άρη να επικρατεί με 25-20.

Με την νίκη της αυτή η ομάδα του Γιώργου Χαραλάμπους συνεχίζει αήττητη την κούρσα του πρωταθλήματος τον Β Όμιλο δίχως μάλιστα σε 12 παιχνίδια να χάσει ούτε ένα σετ διατηρώντας το απόλυτο 36-0 με 36 βαθμούς σε 12 αγώνες. Ο Παφιακος με την ήττα του παραμένει στην 6η θέση και τους 12 βαθμούς.