Οι πρώτες εντυπώσεις του Ιβάν του τρομερού (Tomecak) – (ΒΙΝΤΕΟ- ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Δηλώσεις μετά το νικητήριο πρώτο του παιχνίδι έκανε στην κάμερα της ομάδας και τον εκπρόσωπο Τύπου της Πάφο ο Ιβάν Tomecak.

Ο τρομερός Κροάτης όπως αποδείχθηκε και από το καταπληκτικό στατιστικό στοιχείο που έδειξε ότι ήταν ο παίκτης που κατέγραψε την γρηγορότερη ταχύτητα στο παιχνίδι με σχεδόν 32 χλμ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) ανέφερε τα εξής:

“Είμαι πολύ χαρούμενος από το πρώτο μου παιχνίδι. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με πολλά τρεξίματα όμως παίξαμε καλά και το κερδίσαμε. Πήραμε τους πολύ σημαντικούς τρεις βαθμούς για τη συνέχεια και επλίζω να διατηρήσουμε αυτό το επίπεδο παιχνιδιού. Πιστεύω ότι μπορούμε να φέρουμε καλά αποτελέσματα και στα επόμενα παιχνίδια.

Αναφορικά με τις πρώτες του εντυπώσεις για το επίπεδο του Κυπριακού πρωταθλήματος ο Κροάτης αμυντικός είπε ότι είναι πολύ καλές. “Δεν είναι εύκολο, είναι πολύ δύσκολο να παίζεις σε ένα σκληρό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όμως πιστεύω ότι έχουμε καλή ομάδα και θα πετύχουμε κάτι καλό φέτος.

Αναφερόμενος στους φίλους της ομάδας ο Ιβάν δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους λίγους αλλά ένθερμους οπαδούς της Πάφου που ταξίδεψαν μέχρι την Λευκωσία για να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας.