Β’ Κατηγορία: Νέα νίκη και… κορυφή ο Ακρίτας Χλώρακας!!! (εικ+βιντ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την ενδέκατη του νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας πανηγύρισε προ λίγου ο Ακρίτας Χλώρακας στην έδρα του, επικρατώντας στ πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Ομόνοιας Αραδίππου με 2-0. Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 36 βαθμούς ανέβηκαν και πάλι οι “Χλωρακιώτες”, εκμεταλλευόμενοι τις “γκέλες” των ΕΝ Παραλιμνίου και Καρμιώτισσας.

Επιβλητική ήταν η εμφάνιση της ομάδας του Ζλάτκο Μπάσιτς, για την οποία άνοιξε το σκορ στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης ο πρώτος της σκόρερ Μάριο Γέλαβιτς. Ο Κροάτης επιθετικός έφθασε τα δέκα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Στην συνέχεια ο Ακρίτας έψαξε το δεύτερο γκολ “μανιωδώς” και λίγο πριν την λήξη του α’ μέρους τα κατάφερε. Αυτή την φορά ο Μπεσάρτ Αμπτουραχίμι με εκτέλεση πέναλτι αλά Πανένκα σημείωσε το 2-0, το οποίο ήταν και αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, θέλοντας να πετύχουν το γκολ της μείωσης, όμως η αμυντική λειτουργία του Ακρίτα λειτούργησε εξαιρετικά για ένα ακόμη ματς.

Το 2-0 υπέρ της ομάδας της Χλώρακας δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα , με τον Ακρίτα να πανηγυρίζει ακόμη μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.