Σε συστράτευση καλεί ο ΔΙΑΣ για τους τελικούς που έρχονται  

Από: Μαρίνα Σταύρου

Δυο παιχνίδια δίνει η ομάδα του ΔΙΑ Έμπας το προσεχές Σαββατοκυρίακο στην έδρα της για τις κατηγορίες Γυναικών Κ18 και Κ14 .

Η ομάδα της Έμπας το Σάββατο αγωνίζεται εντός έδρας με την Ομόνοια Λευκωσίας για το πρωτάθλημα Κ18 και τις θέσεις κατάταξης μετά την μεγάλη και σπουδαία εκτός έδρας νίκη που πέτυχε με 2-3 σετ στο Δάλι την περασμένη εβδομάδα κόντρα στον Πανιδαλιακό.

Την Κυριακή οι Παγκορασίδες του ΔΙΑ Έμπας αγωνίζονται για πρώτη φορά στην ημιτελική φάση (1-12) με αντίπαλο την ομάδα της ΑΕΛ Λεμεσού σε ένα από τους τέσσερις νέους ομίλους που δημιουργήθηκαν και από τους οποίους οι πρώτες τέσσερις ομάδες θα πάνε στον ημιτελικό για την διεκδίκηση του Πρωταθλήματος της Κατηγορίας.

Ο ΔΙΑΣ Έμπας, ως νεοσύστατο σωματείο διεκδικεί για πρώτη φορά στην Ιστορία του το Πρωτάθλημα και έχει πολλές πιθανότητες με καλά παιχνίδια στην παρούσα φάση των ομίλων να βρεθεί στα τελικά.

Για να το πετύχουν αυτό οι αθλήτριές μας χρειάζονται τη στήριξή όλων μας και σίγουρα το κλειστό του Λυκείου Αγίου Χαραλάμπους Έμπας πρέπει να μετατραπεί για ακόμη μια φορά σε καυτή έδρα για να το πετύχουν. Τα παιχνίδια είναι και τα δύο ορισμένα στις 14:00.