“Γκέλα” για τον Παφιακό μέσα στο Αφροδίτη (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την ήττα με 3-1 σετ γνώρισε ο Παφιακός από την Αναγέννηση Δερύνειας μέσα στο κλειστό “Αφροδίτη”. Η ομάδα του Κυριάκου Καμπερίδη παρουσιάστηκε με πολλά αγωνιστικά προβλήματα και υποχώρησε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας μετά τη νίκη και της Ομόνοιας

“Ψυχρολουσία” για τον Παφιακό στο πρώτο σετ, καθώς οι πετοσφαιριστές της Αναγέννησης μπήκαν αποφασισμένοι στο ματς για να βάλουν δύσκολο στην πρωτοπόρο ομάδα της βαθμολογίας και τα κατάφεραν. Συγκεκριμένα η ομάδα της Δερύνειας επικράτησε με 25-20 και πήρε το προβάδισμα στα σετ με 1-0.

Στο δεύτερο σετ έγινε πραγματικό ντέρμπι. Το προβάδισμα άλλαζε συνεχώς “χέρια” με τον Παφιακό να χάνει μαζεμένες ευκαιρίες να τελειώσει το σετ. Το “θρίλερ” συνεχίστηκε μέχρι το 25-25. Εκεί η ομάδα της Πάφου με δύο κερδισμένους πόντους επικράτησε με 27-25 και ισοφάρισε σε 1-1 στα σετ.

Στο τρίτο σετ η ομάδα της Πάφου κατάφερε να πάρει προβάδισμα τεσσάρων πόντων (15-11) και να μπει σε θέση οδηγού. Η Αναγέννηση όμως αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να “πεθάνει” και με αντεπίθεση διαρκείας ισοφάρισε αρχικά σε 17-17, για να πάρει το προβάδισμα λίγο αργότερα με 19-18 και στην συνέχεια με 20-23. Παρά την προσπάθεια του Παφιακού οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν τελικώς με 25-22 και πήραν εκ νέου το προβάδισμα στα σετ με 2-1.

Στο τέταρτο σετ οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα με 14-9, το οποίο κράτησαν μέχρι το τέλος, κερδίζοντας με 25-21 και μαζί με 3-1 στα σετ.