Φράνκο ο 5ος “κόκκινος” “γαλάζιος”

Από: Μαρίνα Σταύρου

Την 5η της κόκκινη κάρτα σε πρωτάθλημα και κύπελλο δέχθηκε σήμερα η Πάφος FC. Η ομάδα μας στο σημερινό παιχνίδι έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές από το πρώτο ημίχρονο (38′) με διπλή κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, την 4η στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια στο πρωτάθλημαα και το κύπελλο.

Η αρχή των κόκκινων καρτών φέτος έγινε και πάλι με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες στις 13 Οκτωβρίου στο Τσίρειο Στάδιο (Στέφαν Πάνιτς 43′) που βρήκε νικητή τους γηπεδούχους με σκορ 2-0.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : Τα στιγμιότυπα του Πάφος FC – Απόλλων

Ακολούθησε το εντός έδρας παιχνίδι με την Ομόνοια στο Στέλιος Κυριακίδης όπου και πάλι στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Γιόζεφ Κβίντα με απευθείας κόκκινη στο 37ο λεπτό.

Επόμενη φορά που κάποιος “γαλάζιος” γράφτηκε στο ποινολόγιο του διαιτητή ήταν στο παιχνίδι κυπέλλου με την Ανόρθωση όπου δυο παίκτες της Πάφου κοκκινίστηκαν. Αρχικά ο τερματοφύλακας Άρτουρ Ρούτκο στο 48ο λεπτό και στο ακολούθως τέλος του αγώνα και αφού το σκορ είχε διαμορφωθεί ο Τζέησον Παλάσιος (93′).

Η 5η φετινή κόκκινη κάρτα ήρθε και πάλι με αντίπαλο τον Απόλλωνα και πάλι λίγα λεπτά πριν την ανάπαυλα με τον Φράνκο Κοβάσεβιτς (37ο λεπτό) αυτή την φορά να αφήνει την ομάδα με παίκτη λιγότερο .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: Αναλύσαμε τις 5 κόκκινες κάρτες της Πάφου και βγάλαμε συμπεράσματα