Μεταγραφές από το “πάνω ράφι” για την Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ποδοσφαιριστές ικανούς να την αλλάξουν επίπεδο και να την χρίσουν φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΠΟΑΣΠ ανακοίνωσε η ομάδα της Χρυσομηλιάς Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας.

Συγκεκριμένα στην προσφυγική ομάδα θα αγωνίζονται απ’ εδώ και στο εξής οι πρώην ποδοσφαιριστές του Φοίνικα Αγίας Μαρίνας Χρήστος και Μιχάλης Χατζηζηνοβίου!

Διαβάστε τις σχετικές ανακοινώσεις:

Τo Δ.Σ. του Α.Π.Ο. Χρυσομηλιά με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει την συμφωνία για συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Χατζηζηνοβίου.
Ο Χρήστος είναι 20 ετών, αγωνίζεται στην γραμμή κρούσης και έρχεται να ενισχύσει καθοριστικά με τις αγωνιστικές του αρετές την προσπάθεια για υλοποίηση των στόχων της ομάδας μας.
Ο Χρήστος Χατζηζηνοβίου αγωνίζονταν μέχρι τώρα με τα χρώματα του Φοίνικα Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς , στη Επίλεκτη Κατηγορία της ΣΤΟΚ.
Καλωσορίζουμε τον Χρήστο στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία.

Τo Δ.Σ. του Α.Π.Ο. Χρυσομηλιά με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει την συμφωνία για συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Χατζηζηνοβίου.
Ο Μιχάλης είναι 26 ετών , αγωνίζεται στον μεσοαμυντικό χώρο και αναμένεται να συμβάλει τα μέγιστα στους στόχους μας , με το μεστό του παιχνίδι.
Ο Μιχάλης Χατζηζηνοβίου αγωνίζονταν μέχρι τώρα με τα χρώματα του Φοίνικα Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς , στη Επίλεκτη Κατηγορία της ΣΤΟΚ.
Καλωσορίζουμε τον Μιχάλη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία.