Φόρτζα ΔΙΑΣ και εκτός έδρας- Σπουδαίο διπλό με 2-3 σετ μέσα στο Δάλι

Από: Μαρίνα Σταύρου

Αγχωτική αλλά σπουδαία και μεγάλη νίκη με 2-3 σετ πέτυχε η ομάδα του ΔΙΑ Έμπας στο πρωτάθλημα Νεανίδων.

Οι κόκκινες του Μάριου Καρεσίου και της Ασπασίας Χατζηχριστοδούλου σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για το βόλεϊ επικράτησαν με 2-3 σετ της ομάδας του Πανιδαλιακού μέσα στο Δάλι σε ένα παιχνίδι του οποίου η διακύμανση ήταν βγαλμένη μέσα από ταινία θρίλερ.

Ο ΔΙΑΣ μπήκε μπροστά στο σκορ με 0-1 σετ και οι γηπεδούχες ισοφάρισαν στο 2ο σετ. Ο ΔΙΑΣ πήρε ξανά προβάδιμα στα σετ με 1-2 για να ισοραφίσει και πάλι ο Πανιδαλιακός μέχρι το τελευταίο και 5ο σετ.

Στο τάι μπρέικ η ομάδα της Έμπας δεν άφησε κανένα δικαίωμα στις γηπεδούχες να διεκδικήσουν τη νίκη δείχνοντας ότι βρίσκεται σε τρομερή φόρμα και κερδίζοντας το παιχνίδι με 2-3 σετ και εξασφαλίζοντας ακόμη ένα ροζ φύλλο αγώνα .

Η ομάδα του ΔΙΑ στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα Κ14 και Κ16 τα οποία έχουν προσωρινά ανασταλεί βρίσκεται στην τελική φάση των δυο διοργανώσεων στις οποίες μπορεί να διεκδικήσει μέχρι και τα πρωταθλήματα Κορασίδων και Παγκορασίδων.

Αναμφίβολα στο κλειστό του Λυκείου Αγίου Χαραλάμπους Έμπας γίνεται εξαιρετική δουλειά και αυτό φαίνεται σε κάθε αγώνα στο γήπεδο.