Πλήρης επιβεβαίωση AthlitikaPress: Τεράστιο μεταγραφικό άλμα για την Alyssa Enneking σε ομάδα Ά κατηγορίας

Από την πρώτη στιγμή που οι συντάκτες του AthlitikaPress είδαν την Alyssa Enneking ακόμη και στην πρώτη της προπόνηση διαπιστώσαμε ότι η Αμερικανίδα πετοσφαιρίστρια είναι για μεγάλα πράγματα.

Μάλιστα σε ειδικό αφιέρωμα της ιστοσελίδας μας (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) τονίσαμε από την αρχή, πριν καν γράψει 2 παιχνίδια στα πόδια της ότι πρόκειται για μεγάλη αθλήτρια η οποία στην Κύπρο θα διακριθεί. Δεν αργήσαμε να “πέσουμε μέσα” αφού από τη Β΄ κατηγορία και τον αήττητο Άρη Πολεμίου η Enneking πήρε μεταγγραφή στην πρωτοπόρο ομάδα της Ολυμπιάδας Νεαπόλεως η οποία προπορεύεται στο πρωτάθλημα γυναικών Ά κατηγορίας, παραμένει αήττητη και φαντάζει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Άρης μάλιστα με σημερινή του ανακοίνωση ευχαριστεί την αθλήτριά του για την πολύτιμη προσφορά στέλνοντας της φυσικά και τις καλύτερες ευχές να τη συνοδεύουν στην νέα της ομάδα. Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:

Θέλουμε να ενημερώσουμε τους φιλους τού Σωματειου μας για την παραχώρηση της Πετοσφαιριστριας μας Alyssa Enneking σε ομάδα της Α’ Κατηγορίας. Ο Πρόεδρος, τα μελη και η Πετοσφαιρικη ομάδα του Αρη Πολεμίου εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στην Alyssa Enneking για την πολύτιμη προσφορά της στην ομάδα μας. Να της ευχηθούμε τα καλύτερα στην νεα πρόκληση που εχει μπροστά της.