“Άλωσε” το ΓΣΠ η Πάφος FC και έπιασε τετράδα! (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Νικήτρια από το ΓΣΠ έφυγε η Πάφος FC, η οποία κέρδισε τον Ολυμπιακό Λευκωσίας με 2-1 παραμένοντας σε τροχιά εξάδας!

Στο πρώτο μέρος η Πάφος FC έδειξε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στα πρώτα λεπτά, με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να χτυπήσει στην αντεπίθεση χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Η υπεροχή της Πάφου έφερε αποτέλεσμα στο 17ο λεπτό με τον Φράνκο Κοβάσεβιτς να βάζει μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους. Ο Κροάτης εξτρέμ με ωραίο διαγώνιο πλασέ νίκησε τον Μολ σημειώνοντας το 1-0.

Στα λεπτά που ακολούθησαν η ΠΑΦΙΤΙΚΗ ομάδα συνέχισε να είναι καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, όμως ο Ολυμπιακός κατάφερε να σκοράρει κόντρα στην ροή του αγώνα. Συγκεκριμένα στο 32ο λεπτό, ο ΠΑΦΙΤΗΣ ποδοσφαιριστής Στέφανος Χαραλάμπους με ωραία προβολή έστειλε την μπάλα στο πλεκτό του Ρούτκο. Το 1-1 ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν αυτή που μπήκαν καλύτερα στο ματς, οι οποίοι απώλεσαν κραυγαλέες ευκαιρίες να πάρουν προβάδισμα. Το γκολ ωστόσο ήρθε από την Πάφο, με τον Ζάιρο να εκμεταλλεύεται το λάθος στην άμυνα του Ολυμπιακού και να σημειώνει το 2-1 με σχετική άνεση στο 52ο λεπτό.

Απ’ εκεί και έπειτα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους φιλοξενούμενους να κρατούν με “νύχια και με δόντια” το υπέρ τους προβάδισμα και τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να απειλήσει κυρίως από την δεξιά του πτέρυγα.

Το 2-1 υπέρ της ΠΑΦΙΤΙΚΗΣ ομάδας έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, γεγονός που δίνει το δικαίωμα στο σύνολο του Ντάρκο Μίλανιτς να ανέβει στην 4η θέση με 25 βαθμούς.