Ακριτάρα για φίλημα! “Καθάρισε” την Ξυλοτύμπου και συνεχίζει στην κορυφή!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Β’ Κατηγορίας θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Ακρίτας Χλώρακας, καθώς συνέχισε το νικηφόρο σερί του κερδίζοντας τον Π.Ο. Ξυλοτύμπους με 3-0.

Η ομάδα του Ζλάτκο Μπάσιτς κατάφερε πολύ νωρίς να ανοίξει το σκορ με τον Μαρτσέλο Τόρρες να χρειάζεται μόλις πέντε αγωνιστικά λεπτά για να σκοράρει το παρθενικό του γκολ με την φανέλα του Ακρίτα. Ο Αργεντινός επιθετικός στο 5ο λεπτό με πλασέ έβαλε τις βάσεις για τη νίκη.

Λίγο πριν την συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου οι γηπεδούχοι βρήκαν και πάλι δίκτυα. Αυτή την φορά ο πρώτος σκόρερ της ομάδας της Χλώρακας Μάριο Γέλαβιτς σημείωσε με προβολή το 2-0.

Στην συνέχεια ο Ακρίτας έριξε ρυθμούς κρατώντας με σχετική άνεση μακριά τους επιθετικούς της Ξυλοτύμπου από την εστία του Πεντρέου. Το 2-0 ήταν και αποτέλεσμα α’ μέρους.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι βρήκαν νωρίς ξανά τον δρόμο προς τα δίκτυα. Συγκεκριμένα στο 52ο λεπτό ο Γέλαβιτς διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με πλασέ από κοντά.

Με την νίκη ο Ακρίτας έκανε τους βαθμούς του 32 και “συγκατοικεί” στην κορυφή της βαθμολογίας με την Ε.Ν. Παραλιμνίου και την Νέα Σαλαμίνα.