Επιβεβαίωση AthlitikaPress: “ΠΑΦΙΤΗΣ” και επίσημα ο Eirik Hestad!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την απόκτηση του Νορβηγού εξτρέμ Eirik Hestad ανακοίνωσε η Πάφος FC, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΦΙΤΙΚΗΣ ομάδας:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ / PRESS RELEASE
Πάφος, Κύπρος, 9 Ιανουαρίου 2022
Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας ανάμεσα στην ομάδα και τον έμπειρο Νορβηγό ποδοσφαιριστή Eirik Hestad. Ο Eirik , 26 ετών, αγωνίζεται στην δεξιά πτέρυγα της επίθεσης αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στα αριστερά όπως και ως μέσος. Ξεκίνησε την καριέρα του σε μικρή ηλικία στην Molde FK Youth αγωνιζόμενος σε όλα τα κλιμάκια μέχρι και την Α’ ομάδα της Molde, με την οποία έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα Νορβηγίας.
Έχει μεγάλη εμπειρία στα Ευρωπαϊκά γήπεδα αφού έχει αγωνιστεί σε όλες τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA, ενώ σε ηλικία μόλις 19 ετών έκανε ντεμπούτο στο Europa League με την Α’ ομάδα της Mode ενω αγωνίστηκε και στο U19 UEFA Championship. Μετράει πέρα των 230 επίσημων αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Molde, έχοντας πετύχει συνολικά 35 τέρματα. Έχει υπάρξει τέλος μέλος όλων των Εθνικών ομάδων νέων και Ελπίδων της Νορβηγίας.
Καλωσορίζουμε τον Eirik στην οικογένεια της Πάφου και του ευχόμαστε καλή τύχη εντός και εκτός γηπέδου.