Τώρα είναι η ώρα!!!

Από: admin

Επαναρχίζουν την ερχόμενη εβδομάδα τα πρωταθλήματα της ΚΟΠ μετά τη διακοπή λόγω των εορτών. Κύριο θέμα των ημερών η μεταγραφολογία και η ενίσχυση των ομάδων.

Η Πάφος FC με τη διεξαγωγή της 14ης αγωνιστικής βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 βαθμούς με 8 βαθμούς να την χωρίζουν από την κορυφή και μόνο ένα από τους διεκδικητές της (ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια) για μια θέση στην πρώη εξάδα 8 αγωνιστικές πριν το τέλος της Ά φάσης που θα ξεκαθαρίσει και τους πρώτους έξι με προνομιούχες θέσεις για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η Πάφος ΘΕΛΕΙ και ΜΠΟΡΕΙ να πασαρστεί εκεί όως θα πρέπει να …ενισχυθεί και μάλιστα ΑΜΕΣΑ. Ιδίως στις θέσεις του κεντρικού επιθετικού που πρέπει να βρει έναν φορ με καλή σχέση με το γκολ και φυσικά και στην θέση του αριστερού αμυντικού που χρειάζεται έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή.

Τα παιχνίδια λιγοστεύουν μέχρι το τέλος της Ά φάσης και μένουν μόνο 8 αγώνες στους οποίους αναμένεται να γίνει “σφαγή” για τα “μαγικά” χαρτάκια της εξάδας.

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως φέτος δεν πρέπει να ακολουθηθεί η τακτική των προηγούμενων χρόνων. Περιμένουμε να δούμε και ίσως βρούμε κανένα …κελεμπούρι. Όχι. Μέχρι τέλος του μήνα πρέπει να παρθούν αποφάσεις και αρχές Ιανουαρίου να ενταχθούν στην ομάδα και αν είναι δυνατόν στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη ΔΟΞΑ (10/01/2022) να είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Δεν πρέπει να χαθεί πολύτιμος χρόνος γιατί …ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ!!!

ο Άνετος